Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Callaway Paradym Ai Smoke Balkezes 5-PWSW Regular Acél Golfütő - vas ütők

A Paradym Ai Smoke modell a legalkalmasabb azoknak a golfozóknak, akik átlagos vagy nagy lendítési sebességgel rendelkeznek, és szeretnék maximalizálni a távolságot és javítani a diszperziót. Teljes forradalom a vas teljesítményében Az Ai Smart...
Megrendelésre
A szállítási határidőt a beszállítótól történő megrendelést követően pontosítjuk.
Megpróbáljuk beszállítani a készletünkre a megrendelt árut, és felvesszük Veled a kapcsolatot a szállítási határidővel kapcsolatban. Ha nem szeretnél várni, tekintsd meg ezeket az alternatív termékeket (4).
420 700 Ft
Golfütő - vas ütők Callaway Paradym Ai Smoke Balkezes 5-PWSW Regular Acél Golfütő - vas ütők

Callaway Paradym Ai Smoke Balkezes 5-PWSW Regular Acél Golfütő - vas ütők

420 700 Ft

Termékkód: 4J314826W2006 | ID: 1117850

Callaway Paradym Ai Smoke Balkezes 5-PWSW Regular Acél Golfütő - vas ütők

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Paradym Ai Smoke modell a legalkalmasabb azoknak a golfozóknak, akik átlagos vagy nagy lendítési sebességgel rendelkeznek, és szeretnék maximalizálni a távolságot és javítani a diszperziót.

Teljes forradalom a vas teljesítményében

  • Az Ai Smart Face optimalizálja a vasaló teljesítményét valódi golfozók ezreitől származó lengésadatok segítségével. Ez a lengésdinamika vagy Swing Code készlet a lengés sebességéből, az ütő leadásából és a közvetlenül az ütközés előtti arctájolásból áll. Az eredmény egy ütőfelület, amely elősegíti a maximális távolságot, és szorosan terül el a zöldre.

A távolság, a vezérlés és a pontosság kiegyensúlyozása fejlett AI-funkciókkal

  • Hagyományosan a hosszabb ütők gyorsabb lendítési sebességet és nagyobb távolságot tesznek lehetővé, de az ellenőrzés árán. Az innovatív Ai-eljárás révén a golfozók megtapasztalhatják az 1/4"-el hosszabb ütőtáv előnyeit a középső és hosszú vasakban, miközben megőrzik a zöldre való szoros eloszlást.

A kortárs dizájn találkozik az üreges test innovációjával

  • A modern formázás és az üreges test kialakítása egyesíti a formát és a funkciót, hogy a modern kifinomultság és innováció kombinációját biztosítsa. A modern forma hosszabb pengehosszúságból, vékonyabb felső vonalból és optimalizált talpszélességből áll, hogy elnéző, mégis hatékony megjelenést kölcsönözzön.

Továbbfejlesztett gyep kölcsönhatás a dinamikus külső talpkialakításnak köszönhetően

  • A dinamikus talpkialakítás egy előre kopott, változtatható pattogással rendelkező elülső éllel rendelkezik, amely rendkívül hatékonyan vágja át a gyepet. Ez a dinamikus kialakítás elősegíti az éles érintkezést minden felvételen, és úgy tervezték, hogy kivételes megbocsátást biztosítson.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Nem

Korcsoport


Tulajdonságok

Preferált kéz

Flex

Shaft


Csomagolás

Készlet összetétele


Méretek és súly

Golfklubok száma

7


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők