Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Callaway Paradym Ai Smoke MAX Fast Jobbkezes Regular Golfütő - vas ütők

A MAX Fast modellt olyan golfozóknak tervezték, akiknek optimalizálniuk kell a lendítési sebességet és növelniük kell az indítást a távolság maximalizálása érdekében. Teljes forradalom a vas teljesítményében Az Ai Smart Face valódi golfozók...
Megrendelésre
A szállítási határidőt a beszállítótól történő megrendelést követően pontosítjuk.
Megpróbáljuk beszállítani a készletünkre a megrendelt árut, és felvesszük Veled a kapcsolatot a szállítási határidővel kapcsolatban. Ha nem szeretnél várni, tekintsd meg ezeket az alternatív termékeket (4).
68 300 Ft
Golfütő - vas ütők Callaway Paradym Ai Smoke MAX Fast Jobbkezes Regular Golfütő - vas ütők

Callaway Paradym Ai Smoke MAX Fast Jobbkezes Regular Golfütő - vas ütők

68 300 Ft

Termékkód: 4J482361G1006 | ID: 1117846

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Callaway Paradym Ai Smoke MAX Fast Jobbkezes Regular Golfütő - vas ütők

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A MAX Fast modellt olyan golfozóknak tervezték, akiknek optimalizálniuk kell a lendítési sebességet és növelniük kell az indítást a távolság maximalizálása érdekében.

Teljes forradalom a vas teljesítményében

  • Az Ai Smart Face valódi golfozók ezreitől származó ütközés előtti adatok segítségével optimalizálja a teljesítményt. Ez a lengésdinamika vagy Swing Code készlet a lengés sebességéből, az ütőleadásból és az ütközés előtti ütőfelület tájolásából áll. Ezeket az adatokat használtuk fel az Ai Smart Face létrehozásához, amely a távolság maximalizálása érdekében magasabb indítást és nagyobb pörgetést támogat.

A távolság, a vezérlés és a pontosság kiegyensúlyozása az AI fejlesztésen keresztül

  • Az innovatív Ai Smart Face optimalizálási folyamatnak köszönhetően megnövelhetjük a bot hosszát a hosszú és középső vasakon anélkül, hogy feláldoznánk az irányítást. A golfozók most kihasználhatják a 1/2”-rel hosszabb ütők távolságát, miközben megőrzik a pontos irányítást és a szűk terítést.

A modern dizájn találkozik az üreges szerkezettel

  • A MAX Fast modellt intelligensen tervezték, mély üreggel a hátulján. Ezt a jól bevált kialakítást precíziós wolfram súllyal kombinálják, hogy alacsony, mély súlypontot hozzon létre a magas repüléshez. A forma hosszabb pengehosszakból és optimális talpszélességből és felső vonalból áll, hogy magabiztos, de tiszta megjelenést hozzon létre.

Továbbfejlesztett gyep kölcsönhatás a dinamikus külső talpkialakításnak köszönhetően

  • A dinamikus talpkialakítás egy előre kopott, változtatható pattogással rendelkező elülső éllel rendelkezik, amely rendkívül hatékonyan vágja át a gyepet. Ez a dinamikus kialakítás elősegíti az éles érintkezést minden felvételen, és úgy tervezték, hogy kivételes megbocsátást biztosítson.

Könnyű távolság a MAX Fast Spec segítségével

  • A MAX Fast verziót úgy tervezték, hogy segítse a golfozókat a lendítés és az indítás sebességének növelésében. Ez a modell több tetőtéri és könnyű alkatrészt tartalmaz, beleértve a 40 g-os tengelyt, amely biztosítja a könnyű elindítást.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Nem

Korcsoport


Tulajdonságok

Preferált kéz

Flex

Shaft


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők