Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

CCM
Értékesítés megszűnt

CCM Protech Compression 3D Knee Hoki sportszár, zokni

5
Bemutatjuk a CCM Protech Compression 3D térdhüvelyt – egy csúcsmegoldás azoknak a jégkorongozóknak, akik kiváló térdtámaszt és védelmet keresnek. A fejlett kompressziós technológiával tervezett térdpárnát úgy tervezték, hogy javítsa a stabilitást...
Értékesítés megszűnt
Ez a termék nincs gyártás alatt, vagy nem része az aktuális kínálatnak. Alternatív termék kiválasztását ajánljuk
(4) alternatíva kiválasztása
Hoki sportszár, zokni CCM Protech Compression 3D Knee Hoki sportszár, zokni

CCM Protech Compression 3D Knee Hoki sportszár, zokni

(4) alternatíva kiválasztása

Termékkód: AC100072080 | ID: 1107254

CCM Protech Compression 3D Knee Hoki sportszár, zokni

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Bemutatjuk a CCM Protech Compression 3D térdhüvelyt – egy csúcsmegoldás azoknak a jégkorongozóknak, akik kiváló térdtámaszt és védelmet keresnek. A fejlett kompressziós technológiával tervezett térdpárnát úgy tervezték, hogy javítsa a stabilitást és csökkentse az izomfáradást, lehetővé téve, hogy magabiztosan a játékra koncentrálhasson.

Főbb jellemzők:

  • 3D kompressziós kialakítás: A Protech Compression 3D Knee Sleeve speciális 3D kompressziós kialakítással rendelkezik, amely célzott támogatást nyújt a térdízületnek, elősegíti a stabilitást és csökkenti a sérülések kockázatát.
  • Kényelmes kompresszió: Élvezze a szoros és kényelmes illeszkedést, amely nem csak javítja a vérkeringést, hanem támogatja az izmokat is, csökkentve a fáradtságot hosszabb játékidő alatt.
  • Tartós konstrukció: Kiváló minőségű anyagokból készült, ez a térdpárna úgy készült, hogy ellenálljon a játék követelményeinek, így biztosítva a hosszú távú tartósságot és a megbízható teljesítményt.
  • Légáteresztő szövet: A lélegző anyag elősegíti a légáramlást, és hűvösen és kényelmesen tartja a térdét a jégen végzett intenzív tevékenységek során.
  • Zökkenőmentes integráció: A Protech Compression 3D térdhüvelyt úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a jégkorongfelszereléshez, és alacsony profilú és alacsony profilú érzetet biztosít.
  • CCM minőségbiztosítás: A CCM minőség és innováció iránti elkötelezettsége által támogatott Protech Compression 3D térdhüvely a fejlett sporttechnológia tanúja.
  • Válassza a CCM Protech Compression 3D Knee Sleeve-t a támogatás, a kényelem és a tartósság egyedülálló kombinációja érdekében. Bízzon a CCM-ben, hogy a legjobb sebességfokozatot tudja biztosítani Önnek, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa a jégen.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Korcsoport

Évszak


Méret

Méret

XL

EU méret

45, 46, 47


Tulajdonságok

Csapat

Without Team


Csomagolás

Csomag mennyiség (db)

2


Ország

Gyártás országa

Vietnam


Ajánlott kiegészítők

Értékelés

5 / 5

Az értékelések száma alapján: 1

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Minden értékelés olyan ellenőrzött ügyfelektől származik, akik a múltban vásárolták tőlünk a terméket.

J

Ján V.

sk flag

Szlovákia

2024.01.09.

dobre sedia a kompresia je fajn

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.