Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Értékesítés megszűnt

DBX Bushido Kids 60 Set

A DBX BUSHIDO Kids 60 ideális kiindulási készlet 4 - 9 éves kis bokszrajongók számára. A készlet tartalmaz boxzsákokat, boxzsáktartókat, markolatokat és kesztyűket. A gyermek boxzsákon való edzése javítja az erőnlétet és a koordinációt, erősíti a...
Értékesítés megszűnt
Ez a termék nincs gyártás alatt, vagy nem része az aktuális kínálatnak. Alternatív termék kiválasztását ajánljuk
(4) alternatíva kiválasztása
Boxzsák DBX Bushido Kids 60 Set

DBX Bushido Kids 60 Set

(4) alternatíva kiválasztása

Termékkód: 30-B1-423 | ID: 387660

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

DBX Bushido Kids 60 Set

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A DBX BUSHIDO Kids 60 ideális kiindulási készlet 4 - 9 éves kis bokszrajongók számára. A készlet tartalmaz boxzsákokat, boxzsáktartókat, markolatokat és kesztyűket. A gyermek boxzsákon való edzése javítja az erőnlétet és a koordinációt, erősíti a vállizmokat, biztosítja a felesleges energia felszabadulását, erősíti az önbizalmat és nagyon szórakoztató.

  • Boxzsák

5–6 kilogrammig töltve szállítjuk. Maga a táska vastag poliészterből készül, amely rendkívül ellenáll a sérüléseknek, a légköri hatásoknak és könnyen karbantartható. A felület sima és kellemes tapintású. A táskát négy nylon hevederrel függesztik fel, amelyek párosítva acélszemekkel készülnek. A hozzávetőleges méret 60 x 25 cm ideális 4–9 éves gyermekek számára. A felső széles mandzsetta arra szolgál, hogy megerősítse a táskát ott, ahol a leginkább megterhelődik, és ugyanakkor a hevederek szakadásának biztosítására szolgál. Az alsó mandzsetta meghosszabbítja a táska élettartamát. A táska felső oldala fűzéssel van ellátva, amelynek köszönhetően a táska kitöltése és keménysége könnyen beállítható.

  • Kesztyű

Műbőrből készülnek, és mérete (súlya) 6 oz., Amelyet 8 év alatti gyermekek számára terveztek. A kesztyű megfelel a PN-EN 13277-1: 2002 és a PN-EN 13277-7: 2010 európai biztonsági előírásoknak, amelyeknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy gyermeke még az intenzív edzés során is biztonságban lesz. A biztonságot a csukló területén található széles mandzsetták tovább hangsúlyozzák. A hüvelykujj hevederrel van összekötve a kesztyűvel. Ez az apróság kiküszöböli a hüvelykujj törését vagy elmozdulását. A szellőzőrendszer vagy az ergonomikus forma viszont garantálja a kényelmet és a magas kényelmet az edzés során.

  • Markolatok

Pamutból készülnek és 2 méter hosszúak. A bokszfogók a tenyér további megerősítését szolgálják, ugyanakkor védik a kesztyűt az izzadástól.

  • Tartó

Acélból készül, és a mennyezethez 2 csavarral van rögzítve. A táska magasságának helyes beállításához megfelelő hosszúságú láncot helyeznek a tartó és a táska közé.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Korcsoport


Tulajdonságok

Szett


Anyag

Anyag

Pamut, Poliészter, Szintetikus bőr


Méretek és súly

Magasság

60 cm

Szélesség

25 cm


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők