Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Delphin Bivak-sátor YURTA NEO ClimaControl

4,85
Új továbbfejlesztett a nagy méretű sátrak királya. A YURTA NEO jellemzője a nagy belső tér, mely biztonságot add a hosszabb horgásztúrákon. Ebbe a sátorba könnyedén el tud helyezni 3 horgászágyat és még marad bőven mozgás tere. A sátor alapját...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 2 db
Ma elküldjük ,
2024-06-19
142 700 Ft
Horgász sátrak / Félsátrak Delphin Bivak-sátor YURTA NEO ClimaControl

Delphin Bivak-sátor YURTA NEO ClimaControl

142 700 Ft

Termékkód: 101000357 | ID: 385812

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Delphin Bivak-sátor YURTA NEO ClimaControl

Új továbbfejlesztett a nagy méretű sátrak királya. A YURTA NEO jellemzője a nagy belső tér, mely biztonságot add a hosszabb horgásztúrákon. Ebbe a sátorba könnyedén el tud helyezni 3 horgászágyat és még marad bőven mozgás tere. A sátor alapját masszív hárombordás ívelt szerkezet alkotja, melyek a tetején ki vannak merevítve. Ezen kívül a sátor rendelkezik 2 merevítő távtartóval az oldalán is, a még jobb stabilitás érdekében. A jó minőségű anyag és az összes varrás átragasztásával ez a sátor bármilyen időjárási körülményekben megállja a helyét. A sátor elején árnyékoló ív található mely 70cm széles! Az árnyékoló ívnek köszönhetően a sátor előtt hagyott lábbelibe nem esik bele az eső, és a szúnyoghálós ajtóra sem esik az eső. Az árnyékolón két bottartó helyezkedik el. A sátor mennyezetén 2 horog található, melyre rá tudja akasztani például a lámpát.

A sátor elején az ajtón kívül két ablak is van. Mindkettő szúnyoghálóval védett, valamint lehetséges áttetsző fólia ablak vagy textília fedés is. A fólia ablakok a csomagolás részét képezik, így nem kell külön vásárolnia! A YURTA NEO modellnél gondoltunk a jobb szellőztetésre és beépítettük a mi általunk tervezett CLIMA CONTROL rendszert. Ez a rendszer két szellőztetőből áll átellenes oldalakon (a bejárati ajtó és a hátsó ablak fölött). Ennek az átgondolt rendszernek köszönhetően be lehet biztosítani a friss levegőellátást, akkor amikor nem lehet szellőztetni a nagy ablakok segítségével. Biztosan értékelni fogja főleg éjszaka, mikor csökkenti a páralecsapódást. Az egész rendszer könnyen kezelhető a sátor belsejéből.

Az előző modellhez képest nagy előny a cipzáros padló. Az egész sátor belső kerületén pár centiméterre a padlótól cipzár van belevarrva, mely megakadályozza, hogy rovar vagy rágcsáló netalán víz bekerüljön a sátorba. A könnyebb rögzítés érdekében a padlón meg van jelölve a bejárat.

A sátorhoz téli takaró is kapható, mely ugyanolyan anyagból van mint a sátor. Elhelyezésével az árnyékoló alatt további kb. 40cm zárt térhez jut a sátor előtt. A téli takaró emellett javítja a sátor hőszigetelő tulajdonságait. A Delphin YURTA NEO sátor a legigényesebb horgászok szükségleteihez is maximálisan alkalmazkodik!

Műszaki paraméterek:
Külső méret: 380x310x180cm
Sátor magasság: 180cm
Árnyékoló széllessége: 70cm
Szállítási méret sátor: 130x35x35cm
Tömeg - sátor: 14kg
Szállítási méret téli takaró: 60x20x20cm
Tömeg - téli takaró: 4.5kg

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus


Tulajdonságok

Szín a gyártó szerint

Green

Vízhatlanság

Széria


Méretek és súly

Személyek száma

3

Méretek

380 x 310 x 180 cm

Szállítás méretei

130 x 35 x 35 cm

Magasság

Súly

14 kg


Ország

Tervezett

Szlovákia

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők

Vásároljon Delphin Bivak-sátor YURTA NEO ClimaControl jutányosan szettet.

Jutányos árú SZETT tartozékokkal. Utóbbiakra, fogyótermékekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. Ha máris választ belőlük, sok pénzt és időt takaríthat meg a jövőben. Ráadásul biztosra veheti, hogy az adott kellékek, tartozékok megfelelőek a szettbéli termék.

Elérhető szettek:

Teljes értékelés 15 felhasználói vélemények:

4,85

Zoltán M.

Általános benyomás

Dátum
2023.06.07.

Kényelmes nagy beltér minden cuccunk elfér benne..megvagyok elégedve.

Alžbeta Š.

Általános benyomás

Dátum
2024.04.29.

Super priestranný bivak .

Yosif C.

Általános benyomás

Dátum
2024.01.14.

Перфектна

Ivan Ž.

Általános benyomás

Dátum
2023.10.18.

Velik, i prostran šator

Katarzyna G.

Általános benyomás

Dátum
2023.08.16.

Wysoki przestronny.