Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Akció

Delphin Lead SPACE C2G Horgászbot táska

A Delphin SPACE egy exkluzív táska és hátizsák széria a Delphin cégtől. Magas gyártási minőség, erős cipzárak, és egyedi C2G terepszínű dizájn jellemzi őket. A Lead bag ólomtároló táskát kifejezetten ólmok vagy rácsos feeder kosarak szállítására...
Készleten 4 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
7 830 Ft
8 470 Ft
- 7 %
Horgászbot táska Delphin Lead SPACE C2G Horgászbot táska

Delphin Lead SPACE C2G Horgászbot táska

7 830 Ft
8 470 Ft
- 7 %

Termékkód: 101002368 | ID: 1063194

Delphin Lead SPACE C2G Horgászbot táska

A Delphin SPACE egy exkluzív táska és hátizsák széria a Delphin cégtől. Magas gyártási minőség, erős cipzárak, és egyedi C2G terepszínű dizájn jellemzi őket.

  • A Lead bag ólomtároló táskát kifejezetten ólmok vagy rácsos feeder kosarak szállítására tervezték, ezért párnázott falai vannak. Segítségével több kilónyi felszerelést szállíthat anélkül, hogy a termékek deformálódnak. A táska belsejében 4 merev elválasztó található, amelyek megakadályozzák a súlyok mozgását. A táska tetejének belső részén egy hálós cipzáras zseb található a zsugorcsövek vagy egyéb kis tartozékok számára. Tekintettel arra, hogy ez a táska nagy mennyiségű súlyt képes magában tárolni, a fogantyúja megfelelően ki van párnázva EVA habbal.

Technikai információ:

  • A táska mérete: 25 x 20 x 10 cm
  • Belső zseb: 23 x 18 cm
  • Belső rekeszek mérete: 4 darab 9 x 12 cm

A Delphin által szabadalmaztatott stílusos terepszínnek, a C2G-nek, több van a nevében, mint amit a szemünk elsőre lát. A rövidítés jelentése ''Second generation of Carpath'' azaz a Carpath második generációja, de egyúttal a ''Carpath to Green'' kifejezést is jelöli, ami arra utal, hogy a Carpath terepszínünk zöld változata. Ennek a terepszínnek egyedi mintázata van. Úgy tűnhet, hogy csupán a zöld szín három különböző árnyalatát tartalmazza, de ha közelebbről megnézzük, akkor ponty sziluetteket, pontyos előke tartozékokat és Delphin logókat is felismerhetünk benne. A C2G-vel valóban egyedi stílust kölcsönözhet horgászfelszerelésének!

Tulajdonságok és jellegzetességek

Funkció

Tevékenység típusa

Horgászat


Tulajdonságok

Szín a gyártó szerint

C2G

Széria


Méretek és súly

Méretek

25 x 20 x 10 cm


Ország

Tervezett

Szlovákia

Gyártás országa

Kína