Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Delphin RigLOONG SPACE C2G Horgászbot táska

5
Az exkluzív Delphin Space sorozat a Delphin által készített prémium táskák egész sorának gyűjtőneve, amelyek remek kivitelezésükről, kiváló minőségű cipzárjaikról és egyedi terepszínű mintájú dizájnjukról ismertek. A Delphin Rig LOONG SPACE C2G...
Készleten 3 db
Holnap elküldjük ,
2024-06-21
7 780 Ft
Horgászbot táska Delphin RigLOONG SPACE C2G Horgászbot táska

Delphin RigLOONG SPACE C2G Horgászbot táska

7 780 Ft

Termékkód: 101003673 | ID: 1102969

Delphin RigLOONG SPACE C2G Horgászbot táska

Az exkluzív Delphin Space sorozat a Delphin által készített prémium táskák egész sorának gyűjtőneve, amelyek remek kivitelezésükről, kiváló minőségű cipzárjaikról és egyedi terepszínű mintájú dizájnjukról ismertek.

  • A Delphin Rig LOONG SPACE C2G egy új, meghosszabbított tok, amely új szintre emeli a hosszú előkék szervezését és védelmét. Ezzel a tokkal soha nem fogja az idejét csomók kibogozásával vagy új szerelékek fárasztó vízparti kötözésével vesztegetni, amikor nagy a halak aktivitása. Ahogy a neve is sugallja, a tokot arra tervezték, hogy akár 38 cm-es hosszúságú, előkészített szerelékeket tároljon, így biztosítva, hogy azok mindig egyenesek és azonnali használatra készek legyenek! A tok egyszerű felépítésű, belseje tartós edzett habból készült, két kivágással. A kivágások acélrudakat tartalmaznak a szerelékek horgainak rögzítésére. A szerelékek habszivacshoz való rögzítéséhez a tok 20 tűvel van felszerelve, amelyek bőséges teret biztosítanak az előkészített szerelékeknek, ezt pedig a kezdő horgászok és a tapasztalt versenyzők egyaránt értékelni fogják. A tok külseje megerősített és tartós anyaggal borított. A tok fém húzókával szerelt cipzárral rendelkezik, amelyet stílusos Delphin logó díszít.

Műszaki adatok:

  • Méretek: 43 x 14 x 4 cm
  • A tok befogadóképessége: 20 db maximum kb. 38 cm hosszúságú előke

A szabadalmaztatott, stílusos Delphin C2G terepszín, amelyet a Delphin készített, számos formával és perspektívával rendelkezik. Csakúgy, mint a neve, amely szabadon fordítható úgy, mint a Carpath 2. generációja, közvetlenül utalva elődjére, de Carpath to green-nek is olvasható, jelezve a Kárpát-koncepció átmenetét a zöld színvilágba. Egyedisége és jellegzetessége azokban az elemekben rejlik, amelyekből összeállt. Első pillantásra csupán a zöld három különböző árnyalatából álló terepszínű mintának tűnik. Közelebbről megvizsgálva a mintákat azonban pontyok sziluettjeit, pontyozó szerelékek alkotóelemeit, valamint a Delphin logót is felfedezhetjük benne a C2G jelöléssel együtt. Ennek a páratlan kialakításnak köszönhetően horgászfelszerelése azonnal kivételessé és rendkívül eredetivé válik.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Funkció

Kamrák száma

1

Tevékenység típusa

Horgászat


Tulajdonságok

Széria


Csomagolás

Csomag mennyiség (db)

1


Méretek és súly

Méretek

43 x 14 x 4 cm


Ország

Tervezett

Szlovákia

Gyártás országa

Kína


Teljes értékelés 2 felhasználói vélemények:

5

Aleksandr J.

Általános benyomás

Dátum
2023.12.04.

Ausgezeichnetes Preis-/Leistungsverhältnis. Für alle Feeder Fischer