Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Akció

Delphin Rig SPACE C2G Horgászbot táska

A Delphin SPACE egy exkluzív táskasorozat neve a Delphin műhelyből. Minőségi kidolgozás, minőségi cipzárak, de különösen kivételes kialakítás a C2G terepminta használatával. A Delphin Rig SPACE pontyozó és egyéb előkék tárolására szolgál. Az...
Készleten 2 db
Ma elküldjük ,
2024-06-19
Horgászbot táska Delphin Rig SPACE C2G Horgászbot táska

Delphin Rig SPACE C2G Horgászbot táska

5 920 Ft
6 370 Ft
- 7 %

Termékkód: 101002370 | ID: 1051882

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Delphin Rig SPACE C2G Horgászbot táska

A Delphin SPACE egy exkluzív táskasorozat neve a Delphin műhelyből. Minőségi kidolgozás, minőségi cipzárak, de különösen kivételes kialakítás a C2G terepminta használatával.

  • A Delphin Rig SPACE pontyozó és egyéb előkék tárolására szolgál. Az előketartó egyszerű felépítésű, de a műhelyi kidolgozás már a minőségéről és a tartósságáról tanúskodik. Kívülről az előketartó teljesen merevített és tartós anyaggal borított. Belsejében PVC réteg van, amelyre keményített hab van rögzítve. 20 db kerek fejű tű is található, ami nagyon kényelmessé teszi a beszúrásukat.
  • A külső anyag és a belső PVC réteg kombinációja biztosítja, hogy előkéi mindig tökéletesen védettek és azonnali használatra készek legyenek. Az előketartó fém futós cipzárral van ellátva, amelyen egy stílusos Delphin logó található.

A Delphin műhely stílusos szabadalmaztatott terepmintája a C2G márkanév alatt számos formával és látószöggel rendelkezik. A nevét, amit szabadon fordíthatunk Carpath 2. generációs, ami közvetlenül utal elődjére, de olvashatjuk úgy is, hogy Carpath to Green, azaz a Carpath gondolatának átmenete a zöldbe. Egyedisége és összetéveszthetetlensége azokban az elemekben rejlik, amelyekből készült. Első pillantásra ez egy terepminta, amely a zöld három különböző árnyalatából áll. Azonban minden megváltozik, ha jobban megnézzük, amikor észreveszi a pontyok sziluettjeit, a pontyszerelék egyes elemeit és a Delphin logókat, valamint a C2G jelölést. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően horgászfelszerelése azonnal egyedivé és maximálisan eredetivé válik.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Funkció

Tevékenység típusa

Horgászat


Tulajdonságok

Szín a gyártó szerint

C2G

Széria


Anyag

Anyag

PVC (polivinilklorid)


Csomagolás

Csomag mennyiség (db)

1


Méretek és súly

Méretek

30 x 14 x 4 cm


Ország

Tervezett

Szlovákia

Gyártás országa

Kína