Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Fischer RC One 8.5 WS Boots Celeste 245 Alpesi sícipők

5
A Fischer RC One 8.5 WS egy nagy teljesítményű sícipő, amelyet úgy terveztek, hogy kivételes kényelmet, pontosságot és irányíthatóságot biztosítson a középhaladó és haladó síelők számára. Ezek a csizmák a legmodernebb technológia és prémium...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Ma elküldjük ,
2024-06-20
65 400 Ft
Alpesi sícipők Fischer RC One 8.5 WS Boots Celeste 245 Alpesi sícipők

Fischer RC One 8.5 WS Boots Celeste 245 Alpesi sícipők

65 400 Ft

Termékkód: U30623245 | ID: 1107653

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Fischer RC One 8.5 WS Boots Celeste 245 Alpesi sícipők

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Fischer RC One 8.5 WS egy nagy teljesítményű sícipő, amelyet úgy terveztek, hogy kivételes kényelmet, pontosságot és irányíthatóságot biztosítson a középhaladó és haladó síelők számára. Ezek a csizmák a legmodernebb technológia és prémium anyagok felhasználásával készültek, hogy fokozzák a síelés élményét a pályákon.

Széles vágás

  • A névben szereplő „WS” a „Wide System” rövidítése, ami azt jelenti, hogy ezeket a bakancsokat kifejezetten a szélesebb lábú síelők számára tervezték. Ez a vágás nagyobb kényelmet biztosít, és a lábformák szélesebb skálájához alkalmazkodik.

Flex minősítés

  • Az RC One 8.5 WS 85-ös rugalmassági besorolással büszkélkedhet, ami tökéletes egyensúlyt biztosít a reakciókészség és a kényelem között. Ez a minősítés biztosítja a szükséges merevséget a haladó síelők számára, miközben megbocsátóbb érzést tesz lehetővé.

Kagyló építése

  • A cipőhéj fejlett anyagok és technikák felhasználásával készült, hogy optimalizálja az erőátvitelt és az energiaátvitelt. Az eredmény a sílécek jobb irányítása és hatékonyabb síelés.

Párna

  • Az egyedi tervezésű betét nemcsak kényelmes, hanem hőhatékony is. Kényelmes illeszkedést kínál, amely maximalizálja az irányítást és a pontosságot, miközben melegen tartja a lábát a hidegebb napokon.

Csatos rendszer

  • A modell megbízható és állítható csatrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a vágás finomhangolását az Ön preferenciái szerint. Ez biztosítja a biztonságos és testreszabott illeszkedést, és megakadályozza a súrlódást vagy a kényelmetlenséget a síelési kalandok során.

Egyedi kompatibilitás

  • Az alpesi és a GripWalk kötözési rendszerekkel egyaránt kompatibilis csizma sokoldalúságot biztosít azoknak a síelőknek, akik szeretnek különböző terepeket és körülményeket felfedezni.

Pontosság és teljesítmény

  • A Fischer a precíziós tervezés iránti elkötelezettségéről ismert, és ez alól az RC One 8.5 WS cipő sem kivétel. Úgy tervezték őket, hogy növeljék a síteljesítményt, és önbizalmat adjanak ahhoz, hogy megbirkózzanak a kihívásokkal teli lejtőkön, és feszegessék a határait.

Stílusos dizájn

  • Ezek a csizmák elegáns és modern dizájnnal rendelkeznek, amitől nemcsak jól érzi magát, hanem a hegyen is remekül fog kinézni.

SCAN-FIT

  • Pontos méretajánlatokat kaphat Fischer sícipőihez. Találja meg a megfelelő méretet az alkalmazással. További információ a részben TALÁLJA MÉRETET .

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Korcsoport

Nem


Méret

Méret

245


Tulajdonságok

Szín a gyártó szerint

Celeste


Ajánlott kiegészítők

Teljes értékelés 1 felhasználói vélemény:

5

Vásárló

Általános benyomás

Dátum
2024.05.02.
Értékelt változat

Die Stiefel sind sehr bequem und sehen gut aus. Ich konnte sie nicht beim Skifahren ausprobieren, weil es schon Frühling ist