Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Fischer RC4 60 JR GW Boots Snow 235 Alpesi sícipők

Egész napos szórakozás a lejtőkön Az RC4 60 JR ideális választás minden kiváló fiatal síelő számára, aki egész nap a pályákon szeretne közlekedni. A kényelmes illeszkedés játékos hajlítással és speciálisan kifejlesztett alumínium csatokkal...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Holnap elküldjük ,
2024-06-20
42 700 Ft
Alpesi sícipők Fischer RC4 60 JR GW Boots Snow 235 Alpesi sícipők

Fischer RC4 60 JR GW Boots Snow 235 Alpesi sícipők

42 700 Ft

Termékkód: U19223235 | ID: 1107342

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Fischer RC4 60 JR GW Boots Snow 235 Alpesi sícipők

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Egész napos szórakozás a lejtőkön

Az RC4 60 JR ideális választás minden kiváló fiatal síelő számára, aki egész nap a pályákon szeretne közlekedni. A kényelmes illeszkedés játékos hajlítással és speciálisan kifejlesztett alumínium csatokkal kombinálva tiszta szórakozást biztosít a lejtőn. Egy vadonatúj bélés teszi teljessé a szettet azáltal, hogy melegen tartja a lábakat, a GripWalk talpak pedig a lehető legkönnyebbé teszik a felvonót.

Technológiák

GripWalk talp

  • A GripWalk talpak (ISO 23223) maximális természetes járási kényelmet, csúszós terepen biztonságot és síelési teljesítményt nyújtanak. Ezt a jellegzetes lekerekített forma és a kopolimer gumiból készült domború bordaprofil biztosítja. A felnőttek és gyermekek számára készült talpak 100%-ban kompatibilisek az összes FISCHER cipővel.

Alumínium csatok

  • Kifejezetten junior síbakancsokhoz fejlesztették ki, hogy optimális rögzítést és szülőmentes kezelhetőséget biztosítsanak.

Bélés

  • Kifejezetten a fiatal síelők anatómiájára fejlesztették ki, kényelmet és meleget biztosít a síelés egész napján. Ranger Junior változatban is elérhető a sarok feletti Motion-Area-val a jobb mobilitás érdekében járás közben.

SCAN-FIT

  • Pontos méretajánlatokat kaphat Fischer sícipőihez. Találja meg a megfelelő méretet az alkalmazással. További információk a részben TALÁLJA MÉRETET .

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Korcsoport

Nem


Méret

Méret

235


Tulajdonságok

Szín a gyártó szerint

Snow

Flex

60


Ajánlott kiegészítők