Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Fischer Transalp TOUR WS - 23,5

Erős, könnyű, könnyen irányítható: a Fischer Transalp Tour sokoldalú freeturerek kompromisszumok nélküli erőátvitellel. Nagy stabilitás és kiváló lejtős teljesítmény A Pebax Rnew® (shell) és TPU (mandzsetta) anyagkeverékük, az egyedülálló Power...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
184 600 Ft
Túrasí cipők Fischer Transalp TOUR WS - 23,5

Fischer Transalp TOUR WS - 23,5

184 600 Ft

Termékkód: U16521235 | ID: 1060788

Fischer Transalp TOUR WS - 23,5

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Erős, könnyű, könnyen irányítható: a Fischer Transalp Tour sokoldalú freeturerek kompromisszumok nélküli erőátvitellel.

Nagy stabilitás és kiváló lejtős teljesítmény

 • A Pebax Rnew® (shell) és TPU (mandzsetta) anyagkeverékük, az egyedülálló Power Buckle System és az előre formált, megerősített talpbetét hatékony erőátvitelt biztosít emelkedéskor és kiváló stabilitást ereszkedéskor. A mindössze 1350 g súlyú és 80 fokos mandzsetta elforgatásával ez a sícipő gyerekjáték az ismételt emelkedések. A dupla Ski/Walk mechanizmus további stabilitást és biztonságot nyújt. Az összes csat és pánt intuitív, és egy kézzel is működtethető ezen a rendkívül hatékony cipőn.

Technológiák

Insert Active Fit Zone - Transalp

 • A Fischer Active Fit Zones Liner System 2 komponensű tervezési technológiával aktívan támogatja a lábfejet három meghatározott funkcionális zónában. Az eredmény: nagyobb kényelem és teljesítmény a tökéletes vágásnak köszönhetően, amely dinamikusan alkalmazkodik a láb mozgásaihoz és anatómiájához.

Állítható dőlésszög

 • Az újonnan kifejlesztett mechanizmus lehetővé teszi az előrehajlás 3°-os könnyű beállítását. A 13-14°-os függőlegesebb beállítás semlegesebb, ideális a kényelmes testtartáshoz; a 16-17°-os szög alkalmasabb az agresszívabb síelési stílushoz.

Dupla zár Sí/Séta

 • A rugós dupla reteszelő mechanizmus gondoskodik arról, hogy a sí mód bekapcsolva maradjon, és véletlenül se váltson járási pozícióba.

Teljes gumi talp

 • A sícipő teljes alsó részét strapabíró gumitalp borítja, amely a legtechnikásabb alpesi emelkedőkön is biztos fogást tesz lehetővé.

Csipke betét

 • A csipkebetétek jobb és kompaktabb tartást biztosítanak a héjban és a lábfejben, különösen a lábfejen és a sarokban.

Pebax® Rnew

 • A Pebax® Rnew anyaga fenntartható erőforrásokon alapul, és lehetővé teszi könnyű, nagy merevségű cipők gyártását. Ezáltal a cipő könnyed lesz emelkedőn, és tökéletes teljesítményt nyújt lefelé.

Phatt Maxx Tour

 • A 45 mm-es szélességével a Phatt Maxx Tour a mandzsetta tökéletes zárásához vezet, és ezáltal a legjobb erőátvitelhez ereszkedéskor.

Power Buckle rendszer

 • Állítható rögzítési konstrukció a tágas illeszkedés érdekében emelkedőn, és kompakt illeszkedés tökéletes erőátvitellel ereszkedésnél.

A heveder Quick Fix rögzítése

 • Ez a rögzítőmechanizmus lehetővé teszi a szíj könnyű kinyitását, különösen fagyos körülmények között, így nincs szükség a heveder végének újrafűzésére.

Csúszó csat

 • Csak egy mozdulat szükséges a csat kinyitásához vagy zárásához, ami gyors váltást hoz a mászásról a lejtmenetre. Ezenkívül a csat nyitott helyzetben reteszelhető.

Tépőzáras spoiler

 • A légterelő tépőzárral a cipő talpbetétére van rögzítve, és egyénileg állítható. Magasabb légterelő a nagyobb támogatásért, alsó légterelő a vádli alsó helyzetéért, eltávolított légterelő a kevésbé előre dőlésért.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Korcsoport

Felnőtt

Nem

Sícipő típus

Séta mód


Méret

Méret

23,5


Tulajdonságok

Szín a gyártó szerint

-

Modell év

Talp típusa


Méretek és súly

Szélesség

98 mm

Súly

1350 g


Ország

Gyártás országa

Olaszország


Ajánlott kiegészítők