Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Akció

Joe's No Flats Super Sealant 60 ml

5
Ultragyors latex alapú tömítőanyag! A legbiztonságosabb és leghatékonyabb tömítőanyaghoz, amely minden típusú rendszerrel működik, olyan névre van szüksége, amelyben megbízhat. A Joe's No Flats egy megbízható, vezető és innovatív gyártó, amely 17...
Készleten 4 db
Holnap elküldjük ,
2024-06-20
Defekt javító szett Joe's No Flats Super Sealant 60 ml

Joe's No Flats Super Sealant 60 ml

2 170 Ft
2 230 Ft

Termékkód: 180049 | ID: 1091401

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Joe's No Flats Super Sealant 60 ml

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Ultragyors latex alapú tömítőanyag!

A legbiztonságosabb és leghatékonyabb tömítőanyaghoz, amely minden típusú rendszerrel működik, olyan névre van szüksége, amelyben megbízhat. A Joe's No Flats egy megbízható, vezető és innovatív gyártó, amely 17 éve hűségesen szolgálja a profi kerékpárosokat szerte a világon.

  • A világ leggyorsabb és leghatékonyabb tömítőanyaga a defektek ellen, ráadásul környezetbarát is. Ez a tömítőanyag kiválóan tömíti a nagy nyílásokat 6 mm-ig (1/4 hüvelykig). Alkalmas cső nélküli, zuhanyrendszerekhez és galuskihoz. Széles hőmérséklet-tartományban kompatibilis (-20ºC - +70ºC) és széles nyomástartományban (15 PSI - 100 PSI). Kompatibilis a CO2 szivattyúkkal.
  • Csökkentse a szúrás kockázatát – Egyszerűen nyomjon környezetbarát tömítőanyagot a szelepszárra, hogy befedje a cső belsejét. Kisebb defekt vagy vágás esetén a tömítőanyag kitölti a szivárgást, és hosszan tartó dugót hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy abroncscsere nélkül tovább tudjon közlekedni.
  • Miután lezárták, ez a lyuk soha többé nem nyílik ki – Akár szórakozásból lovagol, akár közlekedési eszközként használja kerékpárját, ezzel az egyszerű trükkel tovább megy. Melyik a könnyebb, ha minden időjárási körülmények között veszélyes helyen saját maga cseréli ki a burkolatot, vagy egy kis tömítőanyag hozzáadása? A hatékony átszúrásállóság érdekében a mennyiségtől és az időjárási viszonyoktól függően 3-6 havonta adjon hozzá új tömítőanyagot.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Termék típusa

Tire Repair Kit


Méretek és súly

Térfogat


Ország

Gyártás országa

Izrael


Ajánlott kiegészítők

Teljes értékelés 4 felhasználói vélemények:

5

Zuzana K.

Általános benyomás

Dátum
2023.10.18.
Értékelt változat

Super

Luigi B.

Általános benyomás

Dátum
2024.03.12.
Értékelt változat

Prodotto di qualità, valido.