Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

LS2
Értékesítés megszűnt

LS2 FF397 Vector Solid Solid Matt Black Carbon XL Bukósisak

Kiváló minőségű szén-sport sisak integrált napellenzővel, technológiával, tervezéssel és merészséggel, hogy versenyezzen a legjobb prémium sisakokkal. Az exkluzív szénszálas héj kiváló védelmet nyújt, és a vonzó kék iridium napernyővel együtt...
Értékesítés megszűnt
Ez a termék nincs gyártás alatt, vagy nem része az aktuális kínálatnak. Alternatív termék kiválasztását ajánljuk
(2) alternatíva kiválasztása
Bukósisak LS2 FF397 Vector Solid Solid Matt Black Carbon XL Bukósisak

LS2 FF397 Vector Solid Solid Matt Black Carbon XL Bukósisak

(2) alternatíva kiválasztása

Termékkód: 103977099XL | ID: 306576

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

LS2 FF397 Vector Solid Solid Matt Black Carbon XL Bukósisak

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Kiváló minőségű szén-sport sisak integrált napellenzővel, technológiával, tervezéssel és merészséggel, hogy versenyezzen a legjobb prémium sisakokkal. Az exkluzív szénszálas héj kiváló védelmet nyújt, és a vonzó kék iridium napernyővel együtt kiemeli ennek a sisaknak a csodálatos kialakítását. Méret: XL. Szín: Matt fekete szén

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Jellemzők:

 • Szén anyag: Szén, maximális biztonság, alacsony súly és rendkívül exkluzív megjelenés. Az LS2 széles körben szőtt szénszálakat használ, vonzó kockás szövéssel, ami elképesztő szilárdságot, tökéletes dizájnt és magas szintű védelmet nyújt az LS2 szénsisakoknak a biztonságosabb utazás érdekében.
 • A sisak 3 héjméretben készül.
 • Biztonsági szabvány: ECE 22.05.
 • Súly: 1300 g ± 50.

Plexi: A Plexi LS2 rendkívül tartós, optikailag korrekt polikarbonátból készül, a legmagasabb "A" optikai osztályú, és tökéletesen tiszta képet nyújt torzítás nélkül. A plexit az oldalfalak zavarása nélkül szerelik be, így alacsony a belső zaj.

 • Iridium kék napellenző: A sisak napellenzővel van felszerelve, vonzó színű Iridium Blue színnel.
 • Gyorsan cserélhető: A Plexi gyorsan cserélhető, szerszámok nélkül. A beépített rugós mechanizmus biztosítja, hogy a plexi mindig zárva legyen megfelelően.
 • Karcálló: A plexi üveg felülete edzett védőréteggel rendelkezik, fokozott karcállósággal.
 • UV védelem: A Plexi védelmet nyújt az UV sugárzás ellen.
 • Ködálló: A plexi belső oldala speciális réteggel van felszerelve, amely korlátozza a plexi párásodását belülről.
 • A Pinlock Max Vision előkészítése: A Plexi olyan csapokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a Pinlock Max Vision ködgátló film használatát. A Pinlock Max Vision fóliát nem tartalmazza.

Belső: Az LS2 sisakok tökéletesen feldolgozott belső terei kellemes, lélegző antibakteriális anyagokból készülnek, fedett varratokkal a maximális kényelem érdekében. Az LS2 belső terek minden része kivehető és mosható. A jól lélegző anyagok használatának köszönhetően a belső tér nagyon kellemes és kiváló nedvességelvezetést biztosít a tökéletes vezetési kényelem érdekében. A kellemes higiénés antiallergén belső tér nem irritálja a bőrt, és a felhasznált anyagoknak köszönhetően megakadályozza a baktériumok kialakulását és szaporodását. A differenciált sűrűségű, kényelmes habpárnát nagyon pontosan vágják le egy 3D-s lézerrel. Ennek köszönhetően a sisak nyomáspontok nélkül tökéletesen illeszkedik az arcra.

 • Állterelő : A kivehető állterelő csökkenti a zajt és a turbulenciát menet közben, és megakadályozza, hogy a por és a rovarok alulról kerüljenek a sisakba. Forró napokon a terelő eltávolítható.
 • A hátsó gallért kis mágnesekkel rögzítik a sisakra.
 • Felkészülés a LINKIN Ride Pal-ra: A sisak készen áll a SENA Linkin Ride Pal II Bluetooth kommunikátorának felszerelésére.

Biztonság: A biztonság az első az LS2 márkanévnél. Az LS2 sisakokat a biztonságra összpontosítva gyártják, és megfelelnek a legszigorúbb feltételeknek a lehető legmagasabb védelem érdekében.

 • Rögzítés acél gyorskioldóval: Helyezze az acél végdarabot a gyorskioldóba, amíg enyhe kattanást nem hall. A heveder kioldásához húzza meg a csat piros reteszét és hajtsa ki.
 • Gyorsan oldható arcok: Az arcok gyors eltávolításának rendszere vészhelyzet esetén lehetővé teszi a sisak egyszerű és figyelmes eltávolítását. A piros fül behúzásával az arcok könnyen kihúzhatók a sisakból, amelyet aztán a fej és a nyak minimális megterhelésével könnyedén eltávolíthatunk a fejből.
 • Megerősített állpántok: Az erősített LS2 állpántok tartósabbak, és még a hagyományos hevedereknél is nagyobb terheléseket képesek elviselni, miközben kellemes tapintást biztosítanak.
 • Fém biztonsági lemez: Ezek a kis háromszög alakú acéllemezek az LS2 sisakok jellemzői. Sokkal nagyobb szilárdság és biztonság érdekében erősítik az állpántok héjban való rögzítését.
 • Fényvisszaverő biztonsági tapasz: Az éjszakai vezetési biztonság és csökkent látási viszonyok érdekében a gallér hátsó része fényvisszaverő anyagból készül.
 • Többrészes EPS bélés : Az LS2 sisakok belső burkolatai több rétegű differenciált sűrűségű polisztirolból készülnek, hogy a lehető leghatékonyabban szívják fel az ütközési energiát.

Szellőzés: Az LS2 sisakok dinamikus átáramló szellőzéssel rendelkeznek, teljesen állítható beömlőnyílásokkal, kimeneti elszívókkal és belső légcsatornákkal. A rendszer állandó légáramlást hoz létre a sisak belsejében, és elősegíti a versenyző kényelmét.

 • Belső csatornarendszer: A belső EPS bélés fejlett csatornarendszere biztosítja a sisak hatékony légkeringését a tökéletes hűtés és kényelem érdekében.
 • Felső szellőzőnyílások: Az elülső és a felső részen található nagyszámú szellőzőnyílás biztosítja a nagy teljesítményű szellőzést.
 • Kétállású elülső szellőzés: Az elülső záró szellőzőnyílás két helyzetbe állítható a levegő áramlásának egyszerű szabályozása érdekében.
 • Első szellőző: A nagy elülső záró nyílás hozzájárul a plexi páramentesítéséhez, és friss levegőt juttat levegőbe.
 • Hátsó kimenet: Eltávolítja a nedves és fűtött levegőt, így a sisak belseje kellemesen hűvös marad.
 • Támasztó terelő: A kivehető hordozó terelő korlátozza a plexi ködöt a légzés által.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Információ a sisakellenzőhöz

Felhasználás

Nem


Méret

Méret

XL

Külső héj mérete

3


Funkció

Napvédő

Szellőző


Tulajdonságok

Szín a gyártó szerint

Solid Matt Black Carbon

Pinlock

Jóváhagyás

Zárórendszer

Intercomhoz készített

Levehető belső

Széria


Anyag

Anyag


Méretek és súly

Ország

Tervezett

Gyártás országa

Spanyolország


Ajánlott kiegészítők