Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Nikon Prostaff P7 10X42 10x 42 mm Vadász távcső

4,65
Ezzel a kompakt és strapabíró távcsővel a széles látómező és a kiváló felbontás lehetővé teszi, hogy minden mozgást rögzítsen, és rengeteg részletet figyeljen meg a repülő sasoktól a félénk vadállatokig. A lencséken és a prizmákon található...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Ma elküldjük ,
2024-06-20
121 800 Ft
Vadász távcső Nikon Prostaff P7 10X42 10x 42 mm Vadász távcső

Nikon Prostaff P7 10X42 10x 42 mm Vadász távcső

121 800 Ft

Termékkód: BAA923SA | ID: 1049193

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Nikon Prostaff P7 10X42 10x 42 mm Vadász távcső

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Ezzel a kompakt és strapabíró távcsővel a széles látómező és a kiváló felbontás lehetővé teszi, hogy minden mozgást rögzítsen, és rengeteg részletet figyeljen meg a repülő sasoktól a félénk vadállatokig.
A lencséken és a prizmákon található többszörös tükröződésgátló bevonat, valamint a környezetbarát, több dielektromos réteg a prizmákon nagy fényvisszaverő képességgel garantálja a kivételes fényerőt és a természetes színeket. A tetőprizmák fáziskorrekciós réteggel vannak bevonva a nagy kontrasztú látás érdekében, és minden lencse és prizma környezetbarát ólom- és arzénmentes optikai üvegből készül.
A gumírozott felület biztos fogást biztosít, és megvédi a PROSTAFF P7 távcsövet az ütésektől, ütésektől és leesésektől. Vízálló (1 méter mélységig 10 percig) és páramentes kialakítás azt jelenti, hogy az eső és a ködös környezet többé nem zavarja Önt. Az objektívek és a szemlencsék külső lencséin lévő zsír- és vízlepergető bevonatok lehetővé teszik a nedvesség, az ujjlenyomatok és a szennyeződések gyors eltávolítását.
A jobb oldalon található dioptriakorrekciós tárcsa lehetővé teszi, hogy a fókuszt a két szeme közötti látáskülönbséghez igazítsa. Miután beállította a dioptriakorrekciót, lezárhatja a tárcsát, hogy megakadályozza a nem kívánt beállítást.
A PROSTAFF P7 távcsövek nagy (15 mm-es vagy több) kilépő pupilla-előretolással rendelkeznek, ami ideális kiegészítővé teszi a szemüveget viselők számára. A forgatható és csúsztatható, ütközőkkel ellátott gumi szemkagylók segítségével könnyedén beállíthatja a megfelelő szemhelyzetet, ha nem visel szemüveget.
Egy puha tok védi a távcsövet használaton kívül. A szemlencsesapkákat tartósan rögzítheti a nyakpánthoz, így soha nem veszíti el őket. Ha szükséges, lencsesapkák is rögzíthetők a szíjra.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus


Funkció

Közelítés

10x

Tevékenység típusa

Vadászat, Túrázás, Utazás


Tulajdonságok

Vízálló

Látómező

Látómező, m/1000 m


Csomagolás

Csomag tartalma

Kézi, Nyakpánt, Eyepiece Cap, Tok


Tartozékok

Szemillesztő


Méretek és súly

Lencse átmérő

Kilépő pupilla átmérője

Betekintési távolság

Szélesség

130 mm

Hossz

150 mm

Magasság

55 mm

Súly

600 g


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők

Teljes értékelés 3 felhasználói vélemények:

4,65

Fekete G.

Általános benyomás

Dátum
2022.10.23.
Értékelt változat

Amire vettem, arra kifogástalan választás volt!