Pioneer Dj XDJ-RR

DJ konzolok és szoftverek | Termékkód: XDJ-RR | ID: 287755

Pioneer Dj XDJ-RR

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

DJ vezérlő a felvevő szoftverhez. A kompakt kétcsatornás DJ rendszer az NXS2 professzionális DJ mixer tervezését, alapfunkcióit és vezérlését kínálja. Alkalmas kezdőknek. A vezérlő a rekordbox dj-vel együtt jön. Ez lehetővé teszi a különböző stílusok használatát, és segít a DJ-ingu technikájának elsajátításában. Ez lehetővé teszi az USB-meghajtón tárolt zenéket, a Link Export vagy közvetlenül a számítógépről. 7 "-es színes kijelzővel a Beat FX és a Sound Color FX frekvenciatartományához: 20 - 20000 Hz Jel-zaj: 112 dB (USB) Torzítás: <0,003% (USB) Csatornák száma: 2 Deck Control: 2. Hangszín FX: Echo Echo, Pitch, Zaj, Filter, Beat FX: Echo, Reverb, Flanger. Mikrofonbemenet: XLR, 6,3 mm-es csatlakozó, EQ a mikrofonhoz: 2 sáv Beszélő: 3 állású kapcsoló Bemenet: 1 AUX (RCA), 1 MIC (XLR és 6,3 mm-es csatlakozó) USB: 2 USB A portok, 1 USB B port Kimenet: 1 master (XLR), 1 master (RCA), 2 fejhallgató kimenet (6,3 mm-es sztereó jack, 3,5 mm-es sztereó jack). USB / FAT, FAT32, HFS + / MIDI vezérlő Plug and Play automatikus készenléti csomag A csomag tartalma: XDJ-RR, tápkábel, adapter, USB kábel, kézi, x 74,2 x 388,5 mm Súly: 5,2 kg Szín: Fekete

Tulajdonságok és jellegzetességek

USB to Device

Igen

Format support

AAC, AIFF, MP3, WAV

CD-R/RW

Nem

Súly

5,2 kg

Gyártás helye

Kína

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Pioneer Dj XDJ-RR , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 49,00€ felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Pioneer Dj XDJ-RR
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás