Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Prologic Blackfire 4 Cup Kettle

Stílusos és praktikus Blackfire vízforralóinkkal tetszőleges horgászat során könnyű és kellemes teát, kávét vagy egyéb forró italokat kortyolgatni. Az erős, masszív alumíniumból készült Blackfire vízforraló sokkal tovább tartja a hőt, mint egy...
Megrendelésre
A szállítási határidőt a beszállítótól történő megrendelést követően pontosítjuk.
Megpróbáljuk beszállítani a készletünkre a megrendelt árut, és felvesszük Veled a kapcsolatot a szállítási határidővel kapcsolatban.
Kemping Evőeszköz készlet Prologic Blackfire 4 Cup Kettle

Prologic Blackfire 4 Cup Kettle

18 090 Ft

Termékkód: SVS72736 | ID: 1048530

Prologic Blackfire 4 Cup Kettle

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Stílusos és praktikus Blackfire vízforralóinkkal tetszőleges horgászat során könnyű és kellemes teát, kávét vagy egyéb forró italokat kortyolgatni. Az erős, masszív alumíniumból készült Blackfire vízforraló sokkal tovább tartja a hőt, mint egy hagyományos vízforraló. Innovatív hőtakarékos rendszerünknek köszönhetően a piacon az egyik leghatékonyabb és leggyorsabb forráspontú vízforraló. A tapadásmentes felület stílusosnak tűnik, de mindenekelőtt csökkenti a nem kívánt vízkő felhalmozódását a vízforraló belsejében, és nagyon könnyen tisztítható. Az elegáns, praktikus markolattal ellátott, összecsukható fogantyú lehetővé teszi a vízforraló biztonságos és egyszerű kezelését, és használaton kívül is lehajtható. Két méretben kapható (0,9L és 1,5L), így kényeztetheti magát, vagy néhány horgásztársat. Végül is mit ér a pontyhorgászat jó italok nélkül?

  • Blackfire tapadásmentes bevonat
  • Egyedi lézerrel maratott kivitel
  • Összecsukható fogantyú
  • Hőtakarékos rendszer
  • Hálózsák
  • Két méretben kapható

Tulajdonságok és jellegzetességek

Tulajdonságok

Szín


Méretek és súly

Térfogat