Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

TaylorMade P790-23 Jobbkezes 5-PW Regular Acél Golfütő - vas ütők

A P·790 vasalók a kezdetektől fogva letisztult esztétikával és átgondolt kialakítással rendelkeznek. Igazi szépségük azonban a felszín alatt rejlik. A mesterséges intelligencia által optimalizált súllyal és a SpeedFoam Air belsejében minden vasaló...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Holnap elküldjük ,
2024-06-25
476 900 Ft
Golfütő - vas ütők TaylorMade P790-23 Jobbkezes 5-PW Regular Acél Golfütő - vas ütők

TaylorMade P790-23 Jobbkezes 5-PW Regular Acél Golfütő - vas ütők

476 900 Ft

Termékkód: N2780207 | ID: 1107666

TaylorMade P790-23 Jobbkezes 5-PW Regular Acél Golfütő - vas ütők

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A P·790 vasalók a kezdetektől fogva letisztult esztétikával és átgondolt kialakítással rendelkeznek. Igazi szépségük azonban a felszín alatt rejlik. A mesterséges intelligencia által optimalizált súllyal és a SpeedFoam Air belsejében minden vasaló egyedi tervezésű, hogy pontosan úgy működjön, ahogyan szüksége van rá.

BELSŐ MEGTEKINTÉS

  • Mindegyik vas egyedi belső szerkezettel rendelkezik, stratégiai tömegelosztással és precíz volfrámsúlyokkal. Ezt az MI-re optimalizált konstrukciót úgy tervezték, hogy a távolság, a megbocsátás és a pontosság páratlan keverékét hozza létre.

FLTD CG A KÖVETKEZETES TELJESÍTMÉNYÉRT

  • Az FLTD CG stratégiailag a súlypontot (CG) a legalacsonyabbra helyezi a hosszú vasakban, és fokozatosan feljebb kerül az építkezés során. A vastag hátsó fal felszabadítja a súly további újraelosztását, és tovább optimalizálja a súlytulajdonságokat a precíz CG pozicionálás érdekében. A kialakítás jobb indítást és játszhatóságot biztosít a hosszú vasakban, pontossággal és irányíthatósággal a pontozóklubokban.

PREMIUM HANG ÉS ÉRZÉS

  • A P·790 kovácsolt üreges teste ideális konstrukció a teljesítmény és az első osztályú érzés kombinálásához. A SpeedFoam Airrel kombinált belső hangstabilizáló rúd fokozott kovácsoltvas érzést biztosít.

INTELLIGENS SWEET SPOT

  • A nagy sebességű kovácsolt 4140-es homloklap a legvékonyabb pontján 1,56 mm vastag. Az érzékeny arc és a belső formázás kombinációja egy „sweet spot” kialakítást eredményez, amely figyelemre méltó előrelépés a P·790 első generációihoz képest. Ez az édes pont intelligensen rögzít több lövést, miközben egyenletes labdasebességet és pontosságot biztosít.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Nem

Korcsoport


Tulajdonságok

Preferált kéz

Flex

Shaft


Csomagolás

Készlet összetétele


Méretek és súly

Golfklubok száma

6


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők