Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

TaylorMade Qi10 HL Jobbkezes 5-PW Regular Graphite Golfütő - vas ütők

Nem meglepő, hogy a golfozók hajlamosak kihagyni a jobb oldalt. Ezért a Qi HL vasalókat úgy tervezték, hogy kiküszöböljék a frusztrációt, és magabiztosan irányítsák a lövéseket. Más játékjavító vasakkal ellentétben ezeket gondosan tervezték a...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
433 700 Ft
Golfütő - vas ütők TaylorMade Qi10 HL Jobbkezes 5-PW Regular Graphite Golfütő - vas ütők

TaylorMade Qi10 HL Jobbkezes 5-PW Regular Graphite Golfütő - vas ütők

433 700 Ft

Termékkód: V9899707 | ID: 1117448

TaylorMade Qi10 HL Jobbkezes 5-PW Regular Graphite Golfütő - vas ütők

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Nem meglepő, hogy a golfozók hajlamosak kihagyni a jobb oldalt. Ezért a Qi HL vasalókat úgy tervezték, hogy kiküszöböljék a frusztrációt, és magabiztosan irányítsák a lövéseket. Más játékjavító vasakkal ellentétben ezeket gondosan tervezték a pontosság és az irányíthatóság érdekében, mert az egyenes távolság a legjobb távolság.

MAGAS ÉS KÖNNYŰ

  • Emelje játékát új magasságokba a Qi HL vasalóval. Az ultrakönnyű alkatrészcsomag és a megnövelt tetők köré épülő konfigurációt úgy tervezték, hogy javítsa a botfej sebességét, magasabb kilövést és nagyobb szállítási távolságot biztosítson közepes lendítési sebességnél.

INTEGRÁLT TERVEZŐ RENDSZER

  • Ez a technológiakészlet lehetővé teszi, hogy minden egyes vasfejet optimalizáljunk. Az organikus arcgeometria, a Cap Back Design és a Speed ​​​​Pocket által vezérelt átfogó megközelítés az egyes fejek teljesítményét hangolja, hogy elősegítse az ideális távolságot, a labda sebességét, valamint a folyamatosan egyenesebb lövéseket az egész sorozatban.

KAPCSOS HÁTSÓ KIALAKÍTÁSSAL ÉPÍTETT

  • Ez az innovatív kialakítás ötvözi az üreges testű vas előnyeit a hagyományos üreges test előnyeivel. A súlytulajdonságok optimalizálása mellett a HYBRAR visszhangcsillapítókkal együttműködve csökkenti a nem kívánt rezgéseket, és kielégítő hangzást és érzetet biztosít.

FLTD CG

  • Az FLTD CG stratégiailag a súlypontot (CG) a legalacsonyabbra helyezi a hosszú vasakban, és fokozatosan feljebb kerül az építkezés során. A kialakítás jobb indíthatóságot és játszhatóságot biztosít a hosszú vasakban, valamint megnövelt irányítást a pontozóklubokban.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Nem

Korcsoport


Tulajdonságok

Preferált kéz

Flex

Shaft


Csomagolás

Készlet összetétele


Méretek és súly

Golfklubok száma

6


Ország

Gyártás országa

Vietnam


Ajánlott kiegészítők