Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Akció

TaylorMade Qi10 Jobbkezes 5-PW Senior Graphite Golfütő - vas ütők

Nem meglepő, hogy a golfozók hajlamosak kihagyni a jobb oldalt. Ezért a Qi vasalókat úgy tervezték, hogy kiküszöböljék a frusztrációt, és magabiztosan irányítsák a lövéseket. Más játékjavító vasakkal ellentétben ezeket gondosan tervezték a...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 1 db
Holnap elküldjük ,
2024-06-27
420 700 Ft
442 020 Ft
- 4 %
Golfütő - vas ütők TaylorMade Qi10 Jobbkezes 5-PW Senior Graphite Golfütő - vas ütők

TaylorMade Qi10 Jobbkezes 5-PW Senior Graphite Golfütő - vas ütők

420 700 Ft
442 020 Ft
- 4 %

Termékkód: N2798904 | ID: 1117436

TaylorMade Qi10 Jobbkezes 5-PW Senior Graphite Golfütő - vas ütők

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Nem meglepő, hogy a golfozók hajlamosak kihagyni a jobb oldalt. Ezért a Qi vasalókat úgy tervezték, hogy kiküszöböljék a frusztrációt, és magabiztosan irányítsák a lövéseket. Más játékjavító vasakkal ellentétben ezeket gondosan tervezték a pontosság és az irányíthatóság érdekében, mert az egyenes távolság a legjobb távolság.

INTEGRÁLT TERVEZŐ RENDSZER

  • Ez a technológiakészlet lehetővé teszi, hogy minden egyes vasfejet optimalizáljunk. Az organikus arcgeometria, a Cap Back Design és a Speed ​​​​Pocket által vezérelt átfogó megközelítés az egyes fejek teljesítményét hangolja, hogy elősegítse az ideális távolságot, a labda sebességét, valamint a folyamatosan egyenesebb lövéseket az egész sorozatban.

KAPCSOS HÁTSÓ KIALAKÍTÁSSAL ÉPÍTETT

  • Ez az innovatív kialakítás ötvözi az üreges testű vas előnyeit a hagyományos üreges test előnyeivel. A súlytulajdonságok optimalizálása mellett a HYBRAR visszhangcsillapítókkal együttműködve csökkenti a nem kívánt rezgéseket, és kielégítő hangzást és érzetet biztosít.

FLTD CG

  • Az FLTD CG stratégiailag a súlypontot (CG) a legalacsonyabbra helyezi a hosszú vasakban, és fokozatosan feljebb kerül az építkezés során. A kialakítás jobb indíthatóságot és játszhatóságot biztosít a hosszú vasakban, valamint megnövelt irányítást a pontozóklubokban.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Nem

Korcsoport


Tulajdonságok

Preferált kéz

Flex

Shaft

Széria


Csomagolás

Készlet összetétele


Méretek és súly

Golfklubok száma

6


Ország

Gyártás országa

Vietnam


Ajánlott kiegészítők