Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET

DJ konzolok és szoftverek | Termékkód: DDJ-200-SET | ID: 361953

Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET

Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A SZETT FŐKÉPE ILLUSTATÍV! - SZETT tartozékokkal kedvezményes áron. Előbb vagy utóbb szüksége lesz kiegészítőkre és kellékekre. Ha ezt most választja, sok pénzt takaríthat meg, és időt is takaríthat meg. Később nem kell ezzel foglalkoznia. Ezenkívül biztos lehet abban, hogy a SET-ben felsorolt kiegészítők alkalmasak az adott szerszámhoz.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Termékek a szettben

1 x

Pioneer Dj DDJ-200

Pioneer Dj DDJ-200

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Könnyű és kompakt, professzionális DJ-vezérlő. A DDJ200 képes zenét játszani az okostelefonján vagy a PC / Mac rendszeren különböző DJ alkalmazások és szoftverek segítségével, beleértve az ingyenes iPhone-hoz tartozó ingyenes WeDJ alkalmazást, valamint a djay és edjing Mix alkalmazásokat. A készüléktől és a kiválasztott programtól függően kombinálhatja az iTunes könyvtárában tárolt zeneszámokat vagy a rekordboxot, vagy a Beatport LINK, a SoundCloud Go +, a Deezer vagy a Spotify dalokat.

Több mint 25 éve gyártunk DJ berendezéseket, szoftvereket, professzionális hangberendezéseket és zenei gyártási eszközöket, amelyeket a DJ-k a globális csillagokhoz használnak. A DDJ-200 mindenki számára - a zenei vagy műszaki ismeretektől függetlenül - intuitív módon mozog a zenei keverésbe. A kezdőknek és fanatikusoknak tervezett intelligens vezérlő kompatibilis a különböző zenei streaming alkalmazásokkal, és hozzáférést biztosít a professzionális eszközökhöz. Használhatja a DDJ-200-at, hogy otthon vagy útközben keverje a dalokat.
Csatlakoztassa a DDJ-200-at az iPhone készülékéhez, és keverje össze az iTunes dalait a WeDJ alkalmazás segítségével. A szoftvert a SoundCloud Go + -hoz és az új Beatport LINK-szolgáltatáshoz is csatlakoztathatja a Beatport LINK-hez, hogy hozzáférjen a hatalmas online zenei forrásokhoz. Töltse le az Algoriddim djay iOS alkalmazást, és egyesítse Spotify dalait (szükséges Premium fiókot), vagy töltse le az MWM SAS edjing Mix iOS / Android alkalmazást, és nyissa meg a Deezer zenét.
A DDJ-200 vezérlőgombok megszervezése professzionális DJ-eszközökön alapul, hogy úgy érzi, mintha nagy színpadon lennél. Annak érdekében, hogy a DJ-ből a lehető legjobban kihasználhassuk, iPhone-ra egy átmeneti funkciót és FX-t adtunk a WeDJ-hez.

A DDJ-200 és a WeDJ iPhone fő jellemzői:

Több alkalmazás kompatibilitás és streaming támogatás.
Csatlakoztassa a DDJ-200-at az okostelefonjához, tabletjéhez vagy PC / Mac-hez, válassza ki a kedvenc DJ-alkalmazásait, például az Edjing Mix-t a WeDJ-től, az MWM SAS-tól és a djay-tól és az Algoriddim-től, amelyeket a készülék tárol. Néhány streaming szolgáltatást is támogatnak, így számos műfajból származó zenét fedezhet fel kiterjedt online katalógusokban. Még jobb, ha a DDJ-200-hoz csatlakozik, élvezheti a rekordbox dj és a WeDJ minden funkcióját iPhone-ra.
A bemutató és a Pop-Hint segít a DJ-k megkezdésében
Kombinálja a DDJ-200-t a WeDJ-vel az iPhone-hoz és használja a Tutorial-ot, hogy segítsen a DJing alapjaiban. Ismerje meg, hogyan csatlakoztassa a vezérlőt az eszközökhöz és hogyan használhatja a különböző funkciókat és hatásokat.
Kompakt, könnyen használható DJing bármikor és bárhol
A könnyű és karcsú kialakításnak köszönhetően a DDJ-200 vezérlőt bárhová akarja venni. A hangszórókat nem kell hordoznia, mert az okostelefon, a tablet vagy a PC / Mac beépített hangszórójából hangot hallhat.

1 x

Pioneer Dj DJC-200 Bag

Pioneer Dj DJC-200 Bag

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Hordozható védőtáska az intelligens DDJ-200 DJ vezérlőhöz. Védő piramis hab és gyapjúbélés védi a készüléket a rezgéstől és az ütésektől.

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET , használja?

© 2004-2020 Muziker | Pioneer Dj DDJ-200-DJC-Bag SET
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás