Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

JBL

JBL Tune 670NC Purple

Könnyűség, kényelem és nagyszerű hangzás. Az adaptív zajszűréssel rendelkező JBL Tune 670NC vezeték nélküli fejhallgatóval mindhárom előnye megvan. Az akár 70 órás akkumulátor-élettartamnak köszönhetően a JBL Tune 670NC fejhallgató egy egész hétig...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 4 db
Holnap elküldjük ,
2024-06-21
Vezeték nélküli fejhallgatók On-ear JBL Tune 670NC Purple

JBL Tune 670NC Purple

39 900 Ft

Termékkód: T670NCPUR | ID: 1114487

JBL Tune 670NC Purple

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Könnyűség, kényelem és nagyszerű hangzás. Az adaptív zajszűréssel rendelkező JBL Tune 670NC vezeték nélküli fejhallgatóval mindhárom előnye megvan. Az akár 70 órás akkumulátor-élettartamnak köszönhetően a JBL Tune 670NC fejhallgató egy egész hétig kibírja újratöltés nélkül. Ha pedig gyors töltésre van szüksége, 5 perc töltés további 3 órányi zenét biztosít, vagy egyszerűen csatlakoztassa a levehető fejhallgató kábelt a folytatáshoz. A JBL Tune 670NC fejhallgató egyszerre két Bluetooth®-eszközhöz csatlakozik, így soha nem marad le egy telefonhívásról sem, miközben filmet néz a táblagépén. Az ingyenes JBL Headphones alkalmazással ízlése szerint testreszabhatja a hangzást. A hangutasítások pedig az Ön nyelvén végigvezetik a funkciókon. Zökkenőmentesen kezelheti hívásait és hangsegédjét telefonjáról, és a VoiceAware segítségével hallhatja magát, miközben beszél. Ezenkívül kiválaszthatja azt a színt, amely a legjobban leírja a hangulatát.

  • Adaptív zajszűrés Smart Ambient funkcióval
  • Bluetooth 5.3 LE Audio funkcióval
  • JBL Pure Bass hangzás
  • Szabja testre hallgatási élményét
  • Kihangosított hívások a Voice Aware funkcióval
  • Az akkumulátor élettartama akár 70 óra gyorstöltéssel
  • Többpontos kapcsolatok
  • Könnyű, kényelmes és összecsukható kivitel
Adaptív zajszűrés Smart Ambient funkcióval
Az adaptív zajszűrés semmiféle zavaró tényezőt jelent, amikor ideje a tanulásra – vagy a munkába állásra – összpontosítani. Ha pedig fejhallgató levétele nélkül szeretné hallani a körülötte lévő világot, az Ambient Aware és a TalkThru kiélesíti környezetét vagy hangjait. Egyszerűen aktiválja ezeket a térhatású hangvezérlési módokat a JBL Headphones alkalmazáson keresztül.

Bluetooth 5.3 LE Audio funkcióval
Vezeték nélkül streamelje kiváló minőségű JBL Pure Bass Sound hangját okostelefonjáról a legújabb Bluetooth technológia segítségével. Optimalizálja a Bluetooth-teljesítményt a Smart Audio & Video segítségével a JBL Headphones alkalmazásban az Audio (a legjobb hangminőség érdekében) vagy a Videó (az optimális játék- és videokimenet érdekében) mód kiválasztásával.

JBL Pure Bass hangzás
A JBL Tune 670NC fejhallgató a híres JBL Pure Bass hangzással rendelkezik, amely a világ leghíresebb helyszínein működik.

Szabja testre hallgatási élményét
Töltsd le az ingyenes JBL Headphones alkalmazást, és szabd testre a hangzást ízlésed szerint az EQ (Equalizer) vagy az EQ görbével a tartalmadnak, stílusodnak és ízlésednek megfelelően. Hangutasítások az Ön nyelvén a Tune 670NC fejhallgató jellemzői.

Kihangosított hívások a Voice Aware funkcióval
A fejhallgatón lévő praktikus gombok segítségével könnyedén vezérelheti hangját és telefonhívásait a fejhallgatón keresztül. Hallja a hangját, amikor a Voice Aware szolgáltatással beszél.

Az akkumulátor élettartama akár 70 óra gyorstöltéssel
A hosszan tartó szórakozás érdekében akár 44 órán keresztül hallgassa vezeték nélkül, és mindössze 2 óra alatt töltse fel az akkumulátort a praktikus USB Type-C kábel segítségével. Gyors 5 perces töltéssel további 3 órán át hallgathat zenét. Akkumulátor élettartama: BT be/ANC ki

Többpontos kapcsolatok
Segítségével könnyedén válthat egyik Bluetooth® eszközről a másikra. Könnyedén válthat a táblagépén lévő videóról a mobiltelefonján folytatott hívásra, így soha többé nem marad le egyetlen telefonhívásról sem.

Könnyű, kényelmes és összecsukható kivitel
Könnyű anyagoknak és puha, párnázott fejpánttal ellátott fülkagylóknak köszönhetően a fejhallgató kényelmes a hosszú távú viselethez. Az összehajtható kialakításnak köszönhetően kényelmesen hordozhatja a fejhallgatót bárhol és bármikor, amikor zenét szeretne hallgatni.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Hangszóró típusa

Dinamikus

Típus

Fülre helyezhető fejhallgató


Funkció

Aktív zajcsillapítás

Mikrofonnal

Bluetooth verzió

Bluetooth-profil

Bluetooth


Tulajdonságok

Frekvenciatartomány

Szín a gyártó szerint

Purple


Anyag

Konstrukció

Zárt


Konnektorok

A típusú csatlakozó


Akusztika

Érzékenység (dB)

98

Maximális hangnyomás -SPL (dB)

98


Csomagolás

Töltés

Játékidő (óra)

70

Töltési idő (óra)

2

Akkumulátor kapacitás

Tápegység

Akkumulátor

Akkumulátor típusa

Li-Ion

Opcionálisan elemről is üzemeltethető


Méretek és súly

Súly (g)

174


Ajánlott kiegészítők