Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Átmenetileg nem hozzáférhető

Behringer Modamp Module 1005

5
Moduláris szintézisA 2500-as sorozat első szintézis moduljai az 1970-es években jelentek meg, és korábban rendkívül drágák voltak. Ezek elsősorban diszkrét tranzisztorok, néhány műveleti erősítővel készültek, mivel a műveleti erősítők akkoriban...
Átmenetileg nem hozzáférhető
Ez a termék nem elérhető. Javasoljuk, hogy válassz egy alternatív terméket, vagy állítsd be a termékfigyelőt.
(4) alternatíva kiválasztása
Moduláris rendszer Behringer Modamp Module 1005

Behringer Modamp Module 1005

(4) alternatíva kiválasztása

Termékkód: MODAMP-MODULE-1005 | ID: 383757

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Behringer Modamp Module 1005

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Moduláris szintézis

A 2500-as sorozat első szintézis moduljai az 1970-es években jelentek meg, és korábban rendkívül drágák voltak. Ezek elsősorban diszkrét tranzisztorok, néhány műveleti erősítővel készültek, mivel a műveleti erősítők akkoriban drágák voltak. A diszkrét áramkörök nagyon jellegzetes hangzást adtak a moduloknak, és olyan művészek használták, mint a The Who, Jean Michel Jarre, Vangelis, Kraftwerk és még sokan mások, a legjobb felvételek és filmzenék közül, amiket valaha hallottunk. A moduláris szintetizátorok mérföldkőnek számítottak az elektronikus zenében, és ma javulni fognak.

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

1005. MODAMP MODUL

Az eredeti "System 2500" áramkörök hiteles reprodukciója a 70-es évekből, amelyek egy szabványos Eurorack tokba illeszkednek. A legjobb rész? Nagyon kedvező áron. Keverje össze a MODAMP 1005 MODULAT a meglévő felszerelésével, vagy innen kezdje el a moduláris szintetizátor útját. Mindenesetre biztosan nagyon jól fog szórakozni.

 Hadd csörögjön

A MODAMP 1005 MODUL egy gyűrűmodulátor, gazdag funkciókkal a fém- és csengőhangok előállításához, valamint sok más modulációs effektus, a moduláció bármilyen jelre alkalmazható, például VCO vagy LFO jelekre, INA és IN B csatlakozókon keresztül, és táplálva kimenet VCA. Az 1005 INA és INB csillapítókat tartalmaz, az UNMOD erősítésvezérlés lehetővé teszi az erősítés beállítását UNMOD módban, VCA erősítés vezérléssel és exponenciális vagy lineáris válasz kiválasztásával. Az arányok és a hangolás lehetővé teszi 2 külső VCO frekvenciájának vezérlését és kiegyensúlyozását a kényelem érdekében. A világító UNMOD és MOD kapcsolók letiltják vagy engedélyezik a modulációs effektusokat

 Bemenetek és kimenetek

A 1005 modell átfogó csatlakozási lehetőségeket kínál, az A és B bemeneteket a modulátor bemenetekhez, ahol az A jelet a B jel modulálja, a CVA és a CVB csatlakozik a VCO frekvenciaváltó bemeneteihez távvezérléshez, CV IN a VCA szint vezérléséhez egy másik modul. A GATE, MOD és UNMOD csatlakozók választhatnak az UNMOD (moduláció deaktiválás) és a MOD (moduláció engedélyezés) kapcsolók távvezérléséről, végül a VCA OUT modulálatlan vagy modulált jelkimenetet biztosít, amely lehetővé teszi a VCA külön használatát az UNMOD-ban mód.

 Készen áll az Eurorackra

A MODAMP 1005 MODUL telepítése egyszerű, mert úgy lett kialakítva, hogy egy szabványos Eurorack tokba illeszkedjen.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Funkció

Hatások


Tulajdonságok

Szín


Töltés

Tápegység

Opcionálisan elemről is üzemeltethető

Nem


Tartozékok

Hálózati adapter mellékelve

Nem


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők

Teljes értékelés 1 felhasználói vélemény:

5

Heureka.cz

Általános benyomás

Dátum
2021.04.14.

As I said with the Module 1006