Sela Bass Cajon

Speciális Cajonok | Termékkód: SE099 | ID: 281743

Aratás
- 15%

55 900 Ft

65 900 Ft

A vásárlással megtakarít 10 000 Ft -ot
11d19ó
Központi készleten 1 db
Ingyenes szállítás
Ma elküldjük

Kiszállítjuk 2019.09.19.

Sela Bass Cajon

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Sela Bass Cajon ütőhangszereknek köszönhetően további basszusgitár teljesítményt nyújt. Két játékterülete van: a Sela Hard Splash játékfelület az elején könnyen reagál, és a Sela-tipikus szétválasztást kínálja. Az extra erős játékfelület a hátlapon nyírfából készül, és kifejezetten basszusdob pedál használatára készült. Készítsen egy kiegyensúlyozott és erőteljes mélyhangot a hátulról, miközben kezét az előlapon végzi. A Sela Bass Cajon következetes hangzásának köszönhetően ideális a stúdióban vagy a színpadon való használatra. A Sela Snare rendszer hangja kímélheti vagy erősítheti az Ön személyes preferenciáitól függően. Ha szeretné, akkor is könnyen eltávolíthatja. Az egyedileg beállítható tapsor sarkaival kombinálva ez nagy hangzást eredményez. Jellemzők: Extra erős 15 mm-es nyírfa test, 11 réteg, Elöl: Sela Hard, Splash játékfelület (furnérozott), Hátul: 5 mm nyírfa felület, Lombos sarkok, Cserélhető Sela Snare rendszer, Egyénileg állítható hurokhang, Corner hangzás, Kiváló minőségű komponens, Németországban készült, Nonslip gumilab, Súly: kb. 6,7 kg, Méretek: 47 x 47 x 30 cm. Befejezés: Természetes.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Típus

Cajon

Test

Birch

Gyártás országa

Németország

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Sela Bass Cajon , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Sela Bass Cajon
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás