Korg C1 AIR-WH SET

Digitális zongorák | Termékkód: KRC1AIRWH-SET | ID: 358045

Korg C1 AIR-WH SET

Korg C1 AIR-WH SET

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A SZETT FŐKÉPE ILLUSTATÍV! - SZETT tartozékokkal kedvezményes áron. Előbb vagy utóbb szüksége lesz kiegészítőkre és kellékekre. Ha ezt most választja, sok pénzt takaríthat meg, és időt is takaríthat meg. Később nem kell ezzel foglalkoznia. Ezen felül biztos lehet abban, hogy a SET-ben felsorolt kiegészítők alkalmasak az adott szerszámhoz.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felajánlott konfiguráció

Billentyűzet típusa

Billentyűk mérete

Zongora típus

Billentyűzet technológia

Hangok száma

30

Arranger

Nem

Kíséret

Nem

Polifónia

120

Tanulási rendszer

Megmunkálás típusa

Szín

Szín a gyártó szerint

White

Beépített hangszóró

Hangszóró

Kijelző

USB

Nem

Billentyűk száma

88

Billentyűzet felülete

Felvétel funkció

Metronóm

Érintés-érzékeny billentyű

USB MIDI

Nem

USB to Device

Nem

USB to Host

Nem

Bluetooth

Fejhallgató bemenet

Bemenet

Kimenetek

Effects Types

Beépített zeneszámot

50

Height (cm)

77

Width (cm)

134,6

Depth (cm)

34,7

Weight Netto (kg)

35

Csomag tartalma

Közepes tárhely

Nem

Power-Amp Built-In

Bench Included

Hálózati adapter mellékelve

Igen

Gyártás országa

Japán

Termékek a szettben

1 x

Korg C1 AIR-WH

Korg C1 AIR-WH

Digitális zongora, Concert széria, amelynek alapja a Korg hangszerek egyedi története, design-ja és audiotechnikája. Magas szintű játékélmény és sokoldalúság, amely megfelel még a legigényesebb zongoristák elvárásainak is. 88 billentyű, precízen tervezett billentyűzet, amely segít a diákoknak javítani a játéktechnológiát, miközben szintén megfelel a tapasztaltabb zenészek igényeinek. A kiegyensúlyozott RH3 kalapácsos mechanika (Real Weighted Hammer Action 3) pontosan szimulálja a nagyzongora játékélményét, a nehezebb reakciót a basszus részben, amely áthalad a könnyebbhez a billentyűzeten felfelé. Nagyon érzékeny gyorsan ismétlődő hangjelek esebében is, pontos dinamika. Billentyűzet válasz öt érzékenységi szinttel (light, normal, heavy, stable, fixed), ezen túlmenően szimulálja a német, vagy japán zongora a játékélményénét, puha és intenzív klasszikus zenétől világos és feltűnő jazz és pop zeneig. Szintén reálisan utánozza a damper rezonancia effektet, amelyet az akusztikus zongora húrjai hoznak létre, ha lenyomva tartja a damper pedált. Key-off szimuláció: a hang akkor keletkezik, ha a zenész felemelte az ujjait a billentyűzetről. Bluetooth támogatás, speciálisan tervezett hangrendszer, 30 gazdag kifejező hang, beleértve: elektromos zongorák, orgonák, klarinét, vibrafon, akusztikus gitár, vonóshangszerek és még sokan más. Három kiváló minőségű effekt: Brilliance, Reerb és Chorus. Mind a három a nagy zongorán található pedál: damper, soft a sostenuto, számos elrendezési lehetőségek, 10 demo és 40 zongora dal. Kétlépcsős digitális felvétel és sztereó hangoptimalizáló is rendelkezésre áll fejhallgatók használata esetén. Tartozék állvány és AC tápegység. Méretek: 1346 x 347 x 770 mm. Súly: 35 kg (állvánnyal együtt). Szín: Fehér.

1 x

Superlux HD-681 RD

Superlux HD-681 RD

Fejhallgató a HD681 sorozatból, mely 3 egyedi hangprofilt kínál, mindegyik saját karakterisztikával rendelkezik. A HD681 telt és gazdag basszusfrekvenciákkal rendelkezik, melynek köszönhetően a hallgatónak olyan érzése van, mintha közvetlenül a színpadon állna. Precíz és részletes hangzással, magas teljesítménnyel és széles dinamikatartománnyal rendelkezik. A fejpánt állítható, az egyenes kábel csak az egyik oldalon helyezkedik el. Érzékenység: 98 dB, 10 Hz - 30 kHz, impedancia 32 Ohm.

1 x

Pianonova SG801-WH

Pianonova SG801-WH

zongoraszék: prémium minőség, 46 - 59 cm állítható magasság, lecsatolható lábak, leválasztható ülőfelület, krémszínű textil huzat, ülőfelület mérete: 32 x 58 cm, 130 kg teherbírás, súly: 7.2 kg, lakkozott felület, fehér kivitel

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Korg C1 AIR-WH SET , használja?

© 2004-2020 Muziker | Korg C1 AIR-WH SET
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás