Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Akció

Warm Audio Warm Bender

A Warm Audio Warm Bender a tökéletes Tone Bender-stílusú fuzz élményt nyújtja egyetlen pedállal, a gyapjas tweed hangoktól a riffelő morgásig és morgásig. A Warm Audio Warm Bender három dedikált, választható áramkörrel rendelkezik, amelyek...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 2 db
Ma elküldjük ,
2024-06-20
81 500 Ft
87 700 Ft
- 7 %
Gitáreffekt Warm Audio Warm Bender

Warm Audio Warm Bender

81 500 Ft
87 700 Ft
- 7 %

Termékkód: WARM-BENDER | ID: 1121878

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Warm Audio Warm Bender

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Warm Audio Warm Bender a tökéletes Tone Bender-stílusú fuzz élményt nyújtja egyetlen pedállal, a gyapjas tweed hangoktól a riffelő morgásig és morgásig. A Warm Audio Warm Bender három dedikált, választható áramkörrel rendelkezik, amelyek pontosan adják le a két legikonikusabb Germanium Tone Bender fuzz hangot, valamint egy bónusz, modern szilícium áramkört. Számos legendás gitárszám olyan előadóktól, mint Jimmy Page, Jeff Beck, Pete Townshend és mások az ikonikus brit Bender fuzz hangzás két legnépszerűbb változatának felhasználásával készült. Vita folyik arról, hogy melyik Bender fuzz hangszín a leglegendásabb, de miért válassz egyet, ha mindkettőt a paklidon lehet?

Miért válassz egy klasszikus Tone Bendert, ha három is lehet? Válasszon a NOS 76 beállítás (1x OC76 és 1x SFT337 tranzisztor) közül a "korai" Bender hangok éles magasságaihoz, tiszta megjelenéséhez és gyönyörűen tisztítható meghajtójához. A legendás riff fuzzhoz hozzáadott basszushanggal a NOS 75 beállítás (3X OC75 tranzisztor) a Bender profi Mark II hangszínét kínálja. Ha szorosabb alacsony és magas frekvencia-válaszú Bender hangot szeretne hallani, sima, torzításhoz hasonló hangot, használja a 3 tranzisztoros topológiájú Silicon beállítást. A hozzáadott SAG-illesztőprogram erodálja a feszültséget, hogy létrehozza a "haldokló akkumulátor" hangot, hozzáadott érintésérzékenységgel és tömörítéssel. A Warm Bender 100%-ban NOS germánium tranzisztorok felhasználásával készült, és minden pedált kézzel ellenőriznek és tesztelnek a Warm Audio texasi austini központjában, valódi zenészek és mérnökök, akik rajongnak a nagyszerű hangzásért.

A Warm Bender pedál rendelkezik a Tone Bender pedálok tipikus ATTACK (Gain/Fuzz) és LEVEL (hangerő) szabályzóival. Az SAG kapcsoló 9 V-ról 6 V-ra erodálja a feszültséget – tökéletes ehhez az érintésérzékeny tömörített hanghoz. A Warm Bender három beállítása a következő alaphangokat fedi le:

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus


Funkció

True bypass

Kapcsoló száma

1

MIDI interfész

Nem

Kezelőfelület

Effektcső a loophoz

Nem


Tulajdonságok

Szín


Bemenetek és kimenetek

Bemenet

Kimenetek

USB

Nem


Töltés

Opcionálisan elemről is üzemeltethető

Akkumulátor típusa

9V


Tartozékok

Hálózati adapter mellékelve

Nem


Méretek és súly

Szélesség (mm)

88

Height (mm)

57

Mélység (mm)

152

Súly (g)

680


Ajánlott kiegészítők