Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Újdonság

Cernit Polimer gyurma White 500 g

Polimer modellező agyag, amelyet kemencében égetnek ki. A sütés során polimerizálódik, majd az agyag megkeményedik. Kedvelt dekorációs tárgyak, például ékszerek (fülbevalók, karkötők, medálok), figurák, kiegészítők, miniatúrák, de akár bútorok...
Készleten 2 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
Polimer gyurma Cernit Polimer gyurma White 500 g

Cernit Polimer gyurma White 500 g

7 230 Ft

Termékkód: CE0950500010C | ID: 1134988

Cernit Polimer gyurma White 500 g

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Polimer modellező agyag, amelyet kemencében égetnek ki. A sütés során polimerizálódik, majd az agyag megkeményedik. Kedvelt dekorációs tárgyak, például ékszerek (fülbevalók, karkötők, medálok), figurák, kiegészítők, miniatúrák, de akár bútorok átalakítására, felújítására is.

Ezt a polimer agyagot gyermekek és felnőttek, vagy professzionális kézművesek vagy ékszerkészítők egyaránt használják. A Cernit polimer agyag 8 éves kortól használható.

A nagy színválaszték lehetővé teszi a kezdők és a tapasztaltabb felhasználók számára, hogy a színek keverése nélkül váltsanak árnyalatokat.

Cernit Doll sorozat félig áttetsző színek palettája porcelán felülettel és áttetsző testszínnel rendelkezik. Bőrszerű hatású (enyhén átlátszó) színek és egy áttetsző testszín. Különböző bőrtónusokat reprodukálnak a világostól a sötétig. Ideális baba reprodukcióhoz, babakészítéshez stb. Az agyag nagyon rugalmas és tartós. Ez az agyag testhez nagyon közeli, porcelánhoz hasonló felülettel rendelkezik, és tökéletesen alkalmas babák készítésére. Mindegyik darab 500 g súlyú.

A bőrszíneket tökéletesen utánozzák. Természetesen, mint minden Cernit szín, a Doll színek is keverhetők, így még tovább bővítheti a választékot, hogy pontosan a kívánt árnyalatot hozza létre.

A Cernit babáit nem szabad csiszolni. Ez a lépés nem szükséges. Az agyag durva megjelenése valósághű. Fejezze be a részleteket akrilfestékekkel festve, vagy nagyon kis mennyiségű csillámporral hozzon létre "rúzs" hatást az arcukon.

A baba elkészítése után mindenképpen szeretne részleteket hozzáadni a Cernit Number One segítségével. Sütés közben is lehetőség van szükség szerint további darabok hozzáadására. A cernit többször is megsüthető sérülésveszély nélkül.

Kicsomagolás után a modellezés megkezdése előtt össze kell keverni az agyagot a tenyerében, így puhább és könnyebben lehet vele dolgozni. Az agyagot tiszta kézzel, tiszta felületen kell használni, hogy ne kerüljön bele szennyeződés vagy por.

A cernit formázható, faragható, szerszámmal vagy anélkül, préselhető vagy keverhető kövekkel, gyönggyel, tollal, csillámporral, festékkel.

A cernit agyag 110-130 °C hőmérsékleten polimerizálódik előmelegített sütőben. A sütési idő 30 perc. A hőmérsékletet fenn kell tartani, hogy elkerüljük a káros gázok képződését és a festék károsodását.

Vigyázat, ezt az agyagot nem lehet mikrohullámú sütőben sütni! Sütés után az agyag vízálló. Többször is megsüthető, ha darabokkal szeretnéd kiegészíteni a munkádat, vagy több részt szeretnél összekötni.

Sütés után még lehet dolgozni az agyaggal. Tetszés szerint csiszolhatod, fúrhatod, festheted. Polírozáskor kezdje az agyag finom szemcsés csiszolópapírral való finom csiszolásával. A végén fényesítsd le polírozóval a maximális fényes hatás elérése érdekében. A termék használatának bizonyos időtartama után az agyag veszíthet fényéből. Ezután újra kell csiszolni. Az eredmény ugyanaz lesz, mint a lakk használatakor. A lakk azonban ellenáll a súrlódásnak, és nem kell újra felhordani.

Ha az agyagdarabot megsütötte és esetleg polírozta, akkor is dolgozhat rajta akrilfestékek, olajfestékek, csillámporok vagy lakkok hozzáadásával.

A csomagolás felbontása után a Cernit-et szobahőmérsékleten ugyanabban a csomagolásban vagy műanyag zacskóban tárolhatja. Így akár 3 hónapig is tárolhatod.

A Cernit nem tartalmaz ftalátokat. A gyerekeket nem szabad felügyelet nélkül hagyni agyaghasználat közben. Ezt a terméket tilos a szájba tenni, és javasoljuk, hogy minden használat után mosson kezet.

A Cernit modellezésre szánt területen enni, inni és dohányozni nem szabad.

  • Égetés és csiszolás után a művek fényes felületűek
  • Az égetett Cernit megőrzi bizonyos rugalmasságát, nem törik könnyen. Ez nagy előnyt jelent bizonyos munkáknál. Az agyag tartós. Ez a csodálatos rugalmasság kiemeli a Cernit a versenytársak közül. Ideális választás virágok, kapcsos karkötők vagy egyéb finom ékszerek készítéséhez, amelyeknek meg kell őrizniük a rugalmasságot.
  • A széles színválaszték nagyszerű választást kínál a kezdőknek. A tapasztalt polimeristák számára a színek keverése még több színt és hatást tesz lehetővé.
  • A Cernit nem szennyezi a kezet vagy a szerszámokat
  • A Cernit sütés közben is szagtalan
  • A Cernit rugalmasabb, mint a versenytárs
  • A Cernit agyagot Belgiumban állítják elő.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Anyag

Méretek és súly

Súly


Ország

Gyártás országa

Belgium


Ajánlott kiegészítők