Muziker Club Hűségprogram

Mit jelent a Muziker Club?

A Muziker Club egy olyan közösség, melynek Ön is a tagja lehet. Elég regisztrálnia, vásárolnia és minden vásárlás alkalmával pontokat gyűjthet. Miután elegendő pont összegyűlt, a pontokat a Muziker Club katalógusában található termékre válthatja be teljesen ingyen.

Gyűjtsön pontokat és váltsa be különféle termékekre a Muziker Club katalógusból

Ha elegendő pontot sikerült összegyűjtenie, a pontokat a Muziker Club katalógusában található termékre válthatja be. A katalógusban néha olyan termékekre bukkanhat, melyek limitált számban jelennek csak meg, de különféle exkluziv specialitásokra is lelhet.

Muziker Club minden vásárlónak

A Muziker webáruház bármelyik szegmenséből válogathat. Az összegyűjtött pontokat bármelyik szegmensből jóváírjuk, lehet az Golf, Bike, Boats, Music, Ski, Tech – ez mind csak a vásárlón múlik! Ha pl.a Muziker Golf-ban vásárolt és a pontokat egy fülhallgatóra szeretné beváltani, ezt most megteheti.

Minden termék (kivéve az akciós termékeket) oldalán fel van tüntetve, hogy a megvásárlásával hány pontot szerez, ez nem összetévesztendő a Klub katalógusban található pirossal jelölt pontszámokkal, ugyanis az a levásárlási összeget, azaz a pontban kifejezett értéket, árat mutatja. Tehát a termékoldalon azt látja, mennyi pontot kap, a katalógusban pedig, hogy mennyi pontot kell adni az adott termékért. A vásárlásért kapott pontszámok változhatnak, például speciális akció keretein belül megduplázásra kerülhetnek, ezért érdemes követni minket a közösségi oldalunkon, illetve feliratkozni hírlevelünkre. Igy az összes akcióról időben értesül.
Pontjai állását bejelentkezés után a Profilom-ra kattintva a Személyes adatok menüpont alatt találja. A "Levásárolható Muziker Club pontok" után található pontérték az, amivel jelenleg rendelkezhet, tehát a Klub katalógusból ilyen értékig választhat terméket.

Internetes vásárlás esetén a kapott pontok tárolódnak, tehát nem lehet őket azonnal felhasználni. A termék átvételétől számított 30. nap elteltével válnak csak felhasználhatóvá, azaz a Muziker által biztosított visszavásárlási garancia lejárta után. Ezeket a pontokat a "Jóváírásra váró Muziker Club pontok" felirat után találja meg a profiljában a Személyes adatok menüpont alatt.

Ha elállási jogával él, vagy a visszavásárlási garanciát érvényesíti, akkor a pontok nem kerülnek jóváírásra, a rendszer a számla sztornózása után automatikusan törli a pontszámot a jóváírásra váró pontok közül.
Az igényelt klubkártya nem jár le. A kártya nem személyhez, hanem egy adott felhasználói profilhoz kötött, tehát nem lehet rákapcsolni egy másik profilra, ugyanúgy a pontokat sem lehet átruházni másra. Az egyedi azonosítóval rendelkező kártya elvesztése, megrongálódása esetén is tovább használható. A klubpontok 12 hónapig érvényesek.

Klubtag szeretnék lenni. Hogyan?

Vásároljon webáruházunkban. A rendelési folyamat harmadik lépésénél a "Klubtag szeretnék lenni" pont bepipálásával igényelheti a Klubkártyát. Miután befejezte a vásárlást, automatikusan hozzáirjuk a pontokat. A megrendelt termékekkel hozzájut az új Klub kártyához is. A pontok kedvezménynek minősülnek, igy nem vonható össze más kedvezményekke. Akciós termékekért nem jár pont.

Fontos tudnivalók!

  1. Az új Klubkártyát csak megrendelés által tudja megszerezni
  2. Klubkártyát csakis leadott rendeléskor lehet igényelni, tehát külön erre nincs mód.
  3. A pontok csak a kártyaigényléssel párhuzamos rendeléshez íródnak jóvá. Visszamenőleg, tehát még a kártya igénylése előtti rendelésekért nem járnak a pontok.
  4. Pontokat egyik profilból a másikba nem lehet átvinni.A megszerzett pontokat nem lehet kedvezményre, ingyenes szállításra vagy pénzre cserélni.Klubpontok kedvezményes termékekért (akciós, B-stock, vagy más egyedi kedvezmény) nem járnak.
  5. A klubpontokért vásárolt termékeket nem lehet visszaküldeni.
© 2004-2019 Muziker | Muziker Klub hűségprogram
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás