Audio-Technica ATH-CKS5TWBK

True Wireless In Ear | Termékkód: ATH-CKS5TWBK | ID: 344603

Audio-Technica ATH-CKS5TWBK

Audio-Technica ATH-CKS5TWBK

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Az ATH-CKS5TW fülhallgató fejhallgatója Bluetooth® 5.0 technológiával ötvözi az erős, nagy hűségű hangot a valóban vezeték nélküli kialakítás kényelme és szabadsága mellett. Az automatikus be- és kikapcsoló fejhallgató bekapcsol, és készen áll a használatra, amint eltávolítja a mellékelt töltő tokból. Tegye vissza őket a tokba, kapcsolja ki és indítsa el a töltést. A fejhallgató 15 órás folyamatos zenelejátszást kínál, amikor teljesen feltöltött; 30 óra extra energiát biztosít a töltőből, így zenét bárhová magával viheti. Ezenkívül a tok USB-C akkumulátor csatlakozóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a tok gyors töltését, ha szükséges.

A fejhallgató exkluzív 10 mm-es vezetőkkel van felszerelve, dupla rétegű membránnal. A kemény és lágy membrán anyagok kombinációja tiszta teljes tartományú hangzást eredményez, kiváló basszussal. A hangot tovább fokozza a mellékelt szilikon fülbevalók (négy méretben kaphatók: XS, S, M, L), amelyek vékony és rugalmas kialakítása lehetővé teszi számukra, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fülükhöz a kiváló szigetelés és a nagyfrekvenciás hangtovábbítás érdekében. A szilikon 3D hurkokat szintén tartalmazza, hogy még biztonságosabb illeszkedést biztosítsanak.

Mivel nincs csatlakoztatva kábel a fejhallgatóhoz, a fülhallgató vezérlőelemekkel és beépített mikrofonnal rendelkezik, így teljes és kényelmes irányítást biztosít a zene és a telefonhívások számára anélkül, hogy okostelefonját vagy más párosított eszközt megérintené. A hívás minőségét a Qualcomm cVc ™ (Clear Voice Capture) technológia jelentősen javítja. A hívás hangját mindkét kézibeszélőn is lejátsszák, így a beszélgetések még tisztábbá válnak.

Az ATH-CKS5TW IPX2 vízállósággal rendelkezik, vagyis védett a csepegő víz, például eső és izzadás ellen. Kompatibilisek a kiváló minőségű Qualcomm® aptXTM és AAC audio kodekekkel is a kiváló vezeték nélküli audio átvitel érdekében.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Mikrofonnal

Szín

Érzékenység

Frekvenciatartomány

Play Time (Hours)

15

Töltési idő (óra)

2

Típus

Impedancia

Opcionálisan elemről is üzemeltethető

Szín a gyártó szerint

Black

Teljes értékelés 1 felhasználói vélemény:

5

Ismeri a Audio-Technica ATH-CKS5TWBK , használja?

Josef G.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2020.07.31.

Dobrý den, chci se zeptat která sluchátka jsou lepší pro rockovou muziku. Tyhle a nebo Anker Liberty 2 Pro?

© 2004-2020 Muziker | Audio-Technica ATH-CKS5TWBK
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás