Canyon CNS-CBTSP4GBL

Medium Hordozható hangfalak | Termékkód: CNS-CBTSP4GBL | ID: 294621

Canyon CNS-CBTSP4GBL

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A vezeték nélküli Bluetooth hangszóró lehetővé teszi, hogy az alakváltozást a forgószerkezet segítségével változtassa meg. Az egyes alkatrészek 360 ° -ig elforgathatók. Az alak megváltoztatása befolyásolja a hang terjedését. A 10,1 méteres, nagy teljesítményű beépített akkumulátorral ellátott Bluetooth 4.1 segítségével a hangszóró bárhol használható. Ezen kívül van egy nyílás a Micro-SD kártyákhoz és az Aux bemenethez. A kihangosító és a beépített mikrofon lehetővé teszi a telefonhívások fogadását zenehallgatás közben. Audio kimenet: sztereó. Hangszórók száma: 2. Teljesítmény: 2 x 3 W. Beépített mikrofon és MicroSD nyílás. Aux bemenet: 3,5 mm-es csatlakozó. Az akkumulátor élettartama: 5 óra. Akkumulátor kapacitás: 800 mAh. Bemeneti feszültség: DC 5 V. Töltés: mikro-USB (B típus). Szín: kék / lila

Tulajdonságok és jellegzetességek

Szín

Lila

Teljesítmény

6 W

Gyártás helye

Kína

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Canyon CNS-CBTSP4GBL , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Canyon CNS-CBTSP4GBL
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás