Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Ernie Ball Arcmaszk 4907

A 4907 Green Slinky Mask egy Ernie Ball arcmaszk, felnőttek számára dombornyomott Slinky logóval. A puha pamut és poliészter keverékéből készült belső béléssel és spandex keverékéből készült külső béléssel ellátott kétrétegű konstrukciónak...
SPECIAL DEAL - Minél több ruhadarabot vásárol (beleértve a különböző típusokat is), annál nagyobb kedvezményt kap. Használd a DRESSUP kódot a kosaradban és frissítsd ruhatáradat szuper árakon.
Készleten 3 db
Ma elküldjük ,
2024-06-20
Most csak 2 414 Ft a következő kóddal MUZMUZ15 
2 840 Ft
2 930 Ft
Arcmaszk Ernie Ball Arcmaszk 4907

Ernie Ball Arcmaszk 4907

2 840 Ft
2 930 Ft

Termékkód: P04907 | ID: 386021

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

Ernie Ball Arcmaszk 4907

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A 4907 Green Slinky Mask egy Ernie Ball arcmaszk, felnőttek számára dombornyomott Slinky logóval. A puha pamut és poliészter keverékéből készült belső béléssel és spandex keverékéből készült külső béléssel ellátott kétrétegű konstrukciónak köszönhetően kényelmes és biztonságos viselést biztosít, maximális lélegző képességgel és védelemmel. A maszkok puhák és lélegzőek, kibővíthető fülvédővel rendelkeznek, amely a legtöbb alkalmazáshoz megfelel.

Az Ernie Ball maszkok az Egyesült Államokban készülnek, moshatók, és 4 évesnél fiatalabb gyermekek, légzési nehézségekkel küzdő vagy eszméletlen vagy más módon segítség nélkül nem távolítható el a maszkot nem szabad viselni. Ezeknek a maszkoknak nem célja az N95 maszkok helyettesítése. Nem alkalmasak műtéti környezetben vagy jelentős folyadék-, testfolyadék- vagy egyéb veszélyes folyadékoknak való kitettségre, klinikai környezetben vagy magas hőforrásokkal vagy gyúlékony gázokkal rendelkező környezetben történő alkalmazásra. Az arcmaszk viselése nem garantálja a betegség terjedésének megakadályozását, és nem helyettesíti a betegség megelőzésére szolgáló egyéb ajánlott intézkedéseket. A használati utasításokat lásd a Betegségellenőrzési Központokban (CDC), amely a www.cdc.gov címen érhető el.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Nem

Korcsoport


Tulajdonságok

Művész / Téma

Ernie Ball


Anyag

Anyag

Pamut, Poliészter

Anyag meghatározása

Pamut, Poliészter, Spandex elasztikus szál, Lycra


Ország

Előadó ország

USA