Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Miért pont a Muziker a legjobb webáruház

A motoros, a golfozó, a síelő, a zenész, a kerékpáros, a horgász, a hajós találkozik, és a motoros így szól: “Helló kollégák, üdvözöllek titeket a mai Muziker gyűlésen.”

Jó viccnek tűnik, de ez csak egy átlagos nap kezdete nálunk, az irodában. A szabadidőd nagyon fontos számodra, éppen ezért nem fogjuk feleslegesen elbeszélgetni az időt. Nem szeretnénk megfosztani a szabadidődtől. Összpontosítsunk most a lényegre.

Miért a Muziker a legjobb választás?

Azért, mert tudjuk mit csinálunk. Legtöbbször.  Az 1995-ös évtől aktív zenészek dolgoznak nálunk, és a gyűléseink koncertekről, táncházakról, új hangszerekről és effektekről történő beszélgetésekkel kezdődtek, valamint olyan témákat is megbeszéltünk, hogy ki mit vásárolt és mire cserélné el. Minden újdonság érdekel minket, és szeretjük, amit csinálunk. A legjobbat tudjuk ajánlani neked – mindig azt, amire épp szükséged van. Nem szeretnénk mindenképp eladni számodra a legdrágább terméket, inkább olyat ajánlunk, amire szükséged van, és amit ténylegesen ki tudsz használni. Egész egyszerűen azért, mert szeretnénk hogy bizalommal térj vissza hozzánk. Mivel ez a hozzáállás bevált, fokozatosan betörtünk a többi EU-s országba, és üzlethelységeket nyitottunk Csehország és Szlovákia területén. Ezeket a boltokat megtalálod a nagyobb üzletközpontokban, ahol minden terméket alaposan szemügyre vehetsz és kipróbálhatsz.

Érdekesség:

Tudtad, hogy az érintés az az érzékünk, amelyet a emberi test a legtovább megjegyez? Tovább, mint az ízlelést, szaglást, hallást vagy a látást.

De térjünk a lényegre.

A világ tele van színekkel, és a zenészek is különféle hobbikat űznek. Így hát szükségesnek láttuk a kínálatunk kiszélesítését – így hangszereken kívül további szabadidős- és sporttevékenységeket is felvettünk a kínálatunkba. Ez azt hozta magával, hogy a csapatunkba új szakemberek is bekerültek – síelők, golfozók, hajósok, motorosok, és így tovább… Mert csak a szakember tud segítséget nyújtani egy abszolút kezdőnek, és csak egy profi tud elbeszélgetni egy másik profival. Logikus.

Hatalmas mennyiségű termék található közvetlenül a készletünkön, mert ma már mindenki szeretne mindent, és a legjobb, ha azt azonnal meg is kapja. Mi is ilyenek vagyunk, szóval megértjük. Ne aggódj.

Saját szervizzel és valódi mérnökökkel rendelkezünk, akik szétszerelnek, megjavítanak, majd visszaállítanak mindent anélkül, hogy bármilyen alkatrész kimaradna. Komoly szakemberekről beszélünk, akiket tisztelünk. Talán kicsit még tartunk is tőlük.

A küldeményekhez szívesen csomagolunk ajándékokat, extraszuper árakkal rendelkezünk, a szállítási díj alacsony, sőt, többnyire teljesen ingyenes. Saját hűségklubbal is rendelkezünk, ahol vásárlás közben pontokat gyűjtesz, és ezeket a pontokat később levásárolhatod. Nagyszerű, nem?

Állandóan van valamilyen futó akciónk, vagy remek kedvezményünk; többen észrevettek már minket, és olyan pompás minősítéseket és érmeket kaptunk, mint a legjobb e-shopnak járó díj – többször is egymás után. Ugyanakkor a dicsőség nem szállt a fejünkbe, tehát minden rendben.

Elég is volt belőlünk, beszéljünk inkább rólad. Mondd el, mivel töltöd a szabadidődet, és mi tesz boldoggá. Mutasd meg, hogyan játszol.

It´s Time to PLAY.