Alesis Command Mesh Kit

Elektromos dobszettek | Termékkód: AI-COMMANDMESHKITXEU | ID: 275478

232 900 Ft

Úton van > 5 db
Ingyenes szállítás
175 pont

Feltételezett raktáronlévőség 2019.09.30.

Elérhetőség lekérése

232 900 Ft

Aupark Košice - 1 db
Aupark Bratislava - 0 db
Chodov Praha - 0 db
Bory Mall Bratislava - 0 db
N. Karolína Ostrava - 0 db
Aupark Hradec Králové - 0 db
Nisa Liberec - 0 db
Olympia Plzeň - 0 db
Anděl Park Praha - 0 db
Aupark Žilina - 0 db

Leárazott szettek
ezzel a termékkel

Alesis Command Mesh Kit
Superlux HD-681 RD
Goodwood GW 5A Nylon Tip
Soundking DF089

Alesis Command Mesh Kit

z egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Command Mesh Kit minden olyan hálófej-párnát tartalmaz, amely autentikus dobolási élményt nyújt. Ez a készlet tartalmaz egy 8''mesh rúgást pedál, egy 10 '' kettős zóna háló hurok dob, és három 8 "kettős zóna hálószemek. A készlet tartalmaz egy 10 "-es vezetési cimbalom fojtószeleppel, 10" -es ütközéscsillapítóval és egy 10 "-es lábpedállal. A mellékelt Command Advanced Drum Module 74 dobkészletet (54 előre beállított, 20 felhasználó) tartalmaz, amelyek 671 hangot tartalmaznak. Saját hangjaidból egyéni készletet készíthet úgy, hogy azokat USB pendrive-on keresztül töltheti be. Ráadásul 60 lejátszott zeneszám és beépített teljesítményregisztráló, végtelen szórakoztató és kreatív forrása lesz. Mindez egy csúcsminőségű, négyoszlopos krómozott rackhez készült, csúszásmentes bilincsekkel, amely tartós alapot biztosít, amely könnyen beállítható és mozgatható. A mellékelt Drum Modul 70 drumkészletet (50 gyár + 20 felhasználó) tartalmaz, több mint 600 hangot és 60 beépített zeneszámot tartalmaz. A készség további élesítéséhez beépített metronóm és 1/8 hüvelykes bemenet van a mobilkészülékhez való lejátszáshoz, így készen állsz a stúdióra vagy a színpadra. Van egy 1/4 hüvelykes kimenet, egy fejhallgató kimenet és egy USB-MIDI kimenet, amely kedvenc virtuális eszközeinek bővítményeit aktiválja. A Command Drum Module USB memóriakártya bemenettel is rendelkezik. Ezt a bemenetet használhatja a saját .WAV minták betöltéséhez a maximális rugalmasság érdekében. Miután a .WAV minták betöltésre kerültek, könnyedén hozzárendelheti azokat a Parancskészlet tetszőleges zónájához. A hangzási lehetőségek végtelenek! Ezen bemeneten keresztül is betöltheti a .WAV fájlokat a lejátszott sávok között.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Hangok száma

600

Előválasztások száma

50

Beépített zeneszámot

60

USB

Igen

MIDI interfész

Igen

Metronóm

Igen

Incl. lábpedál

Igen

Dobverő

Igen

Hálózati adapter mellékelve

Igen

Gyártás országa

Kína

Vásároljon Alesis Command Mesh Kit jutányosan szettet.

Jutányos árú SZETT tartozékokkal. Utóbbiakra, fogyótermékekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. Ha máris választ belőlük, sok pénzt és időt takaríthat meg a jövőben. Ráadásul biztosra veheti, hogy az adott kellékek, tartozékok megfelelőek a szettbéli hangszerhez.

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Alesis Command Mesh Kit , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Alesis Command Mesh Kit
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás