AQ M24 Black

Aktív stúdió monitorok | Termékkód: M24-BK | ID: 286713

AQ M24 Black

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Aktív 2 csatornás hi-fi hangsugárzók. Ideális PC, okostelefon, gramofon vagy TV használatához. A kiváló minőségű hangátvitelű hangszórók bass reflexekkel vannak felszerelve. Az egyik hangszóró 2 x 30 W-os erősítővel rendelkezik, az előlapon többfunkciós vezérlés található a hangerőszabályozáshoz, a bemeneti kapcsoláshoz és a hangszóró be- és kikapcsolásához. A LED a jel ellenőrzésére szolgál. Hangszóró: 2 x 5 "mélynyomó polipropilén membránnal, 2 x 0,5" magas hangszóró. Teljesítmény: 2 x 30W. Bemenetek: 2 x RCA (cinch). A csomag tartalma: 1 x kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóval / 2 x RCA-val rendelkező audioeszközök csatlakoztatásához, 1x kétvezetékes kábel a hangszórók csatlakoztatásához, 1 x hálózati adapter - 230V AC / 12V DC. Méretek: 160 x 296 x 215 mm. Súly (L / P): 3,6 / 3,7 kg. Szín: fekete

Tulajdonságok és jellegzetességek

Szín

Fekete

Teljesítmény

01 - 30 Watt

Átmérő

5"

Frekvenciatartomány

50 Hz - 18 kHz

Gyártás helye

Kína

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a AQ M24 Black , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | AQ M24 Black
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás