Behringer C-1U USB Studio Condenser Microphone

USB-s mikrofonok | Termékkód: C-1U | ID: 13978

12 900 Ft

Megrendelve > 10 db, a beérkezés kiderítés alatt
Ingyenes kiszállítás 30 000 Ft felett

Beszerzés vásárlói kérésre

Elérhetőség lekérése

12 900 Ft

Aupark Žilina - 3 db
Anděl Park Praha - 2 db
Nisa Liberec - 2 db
Chodov Praha - 1 db
Bory Mall Bratislava - 1 db
Aupark Košice - 1 db
Olympia Plzeň - 0 db
N. Karolína Ostrava - 0 db
Aupark Hradec Králové - 0 db

Behringer C-1U USB Studio Condenser Microphone

Nagymembrános kondenzátor USB mikrofon. Kardioid iránykarakterisztika, fantomtáp közvetlenül az USB kimenetből. Telepítés után a mikrofon egyedülálló hangkártyaként viselkedik a rendszerben, így azonnal elkezdhetünk dolgozni vele, további ráfordítás nélkül. Kengyellel és tokkal együtt érkezik. Az eszközhöz tartozó hangfelvelő program a gyártó oldaláról díjmentesen letölthető. A kényelmes munkáért javasoljuk, hogy a mikrofonhoz vásároljon egy asztali mikrofonállványt. A kengyel menete tipizált, így bármelyik elérhető állvánnyal kompatibilis. A B és P hangok robbanásszerű megszólalásának kiküszöbölése érdekében javasoljuk egy pop filter megvásárását is.

Behringer C-1U további információk

A Behringer C-1U kondenzátor stúdiómikrofon főleg videobloggerek számára alkalmas. Kardioid iránykarakterisztikával rendelkezik a gerjedés elnyomása érdekében. Neutrális frekvencia-karakterisztika, beépített fantomptáp, a számítógéphez történő csatlakoztatása után különálló hangkártyaként működik. A Podifier, Juice, PodNova, Golden Ear, és a Tracktion 4 hangfelvelő programok regisztráció után ingyenesen letölthetőek a gyártó weboldaláról. Ezek a programok teljes értékű produkciós rendszerek a beszéd, ének vagy hangszer felvételéhez és megosztásához.

tracktion4.jpgCsomagolás tartalma:

C-1U mikrofon
Mikrofonkengyel
1.8 m hosszú USB kábel
Produkciós szoftver-csomag

Tulajdonságok és jellegzetességek

Irányjellemző

Cardioid

Frekvenciatartomány

40 Hz - 20 kHz

USB

Igen

Gyártás országa

Kína

Teljes értékelés 158 felhasználói vélemények:

4,46

Ismeri a Behringer C-1U USB Studio Condenser Microphone , használja?

Péter V.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.07.29.

Kiváló ár-érték arányú termék. Mivel PC-re (laptopra) direktben, fantomtáp nélkül ráköthető, így ideális online stream-ek készítéséhez. A jel / zaj viszony ebben az árkategóriában teljesen rendben van, a gyengébb bemeneti jelszint a gépen könnyen megemelhető, jelentősebb "mellékhatások" nélkül. A kiszállítás is gyors volt, így a tapasztalataim alapján bátran ajánlom.

Richárd K.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.03.29.

Tökéletesen bevált, éneklésre is alkalmas, szép hangzás az árához képest, nagyon minimális háttérzaj van, de ez könnyedén ki küszöbölhető, szerds reggel meg rendeltem másnap 12be már meg is érkezet, maximálisan meg elégedett vagyok

Attila H.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2017.09.23.

Átnyálazva az itteni és más oldalakon lévő hozzászólásokat kicsit félve rendeltem meg, de kellemesen csalódtam. A halk felvétel kiküszöbölése roppant egyszerű, hangkeverőben 1 mozdulattal emeleni lehet a jelszintet. Minimális késést tapasztaltam zenére való ráéneklés során, de a sáv helyreigazításával ez sem gond. Maximálisan elégedett vagyok vele!

Dávid B.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2017.08.30.

Nagyon meg vagyok vele elégedve, amire nekem kell, azt tökéletesen hozza. Hangfelvételre vettem. Kell egy kis utómunka hozzá, hogy lehessen is hallani mit vett fel vele az ember, de a hangosítás sem ront a hang minőségén. Szerintem jó cucc, nem bántam meg..

Alex H.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2017.01.22.
© 2004-2020 Muziker | Behringer C-1U USB Studio Condenser Microphone
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás