Hercules DJ DJControl Starlight

DJ keverők | Termékkód: DJCONTROL-STARLIGHT | ID: 297752

Hercules DJ DJControl Starlight

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Ultrakompakt, könnyű és praktikus DJ vezérlő. A keveréshez és a karcolásokhoz szükséges összes Serato DJ Lite funkciót tartalmazza. A beépített audió interfésznek köszönhetően a vezérlő lehetővé teszi a zenehallgatást a fejhallgatón, nem pedig a hangszórókon, így ideális az új keverékek létrehozásához. A kiterjedt rendszer minden olyan alapvető funkciót kínál, mint a basszus kiegyenlítő / szűrő-meghajtó, amely lehetővé teszi a sima átmenetet, vagy az érintőgörgőket az egyszerű karcoláshoz. A készülék 24 bites / 44,1 kHz felbontást, két fedélzetet, négy lépést négy üzemmóddal (hot-cue, loop, fx, mintavevő) minden fedélzethez, vagy crossfader, master hangerő és fejhallgató hangerőszabályzóhoz. Világos és erőteljes RGB háttérvilágítással rendelkezik, egyedi strobo hatással és hét üzemmóddal a könnyű keveréshez, 1/8 'sztereó hangszóró kimenethez, 1/8' fülhallgató kimenethez és USB csatlakozóhoz a számítógépes kapcsolathoz. Kompatibilis a Mac és a Windows rendszerrel. Tartalmaz egy USB kábelt. Méretek: 340 x 49 x 100 mm, súly: 0,5 kg

Tulajdonságok és jellegzetességek

Gyártás helye

Kína

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Hercules DJ DJControl Starlight , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 49,00€ felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Hercules DJ DJControl Starlight
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás