Hercules DJ DJMonitor 42

Aktív stúdió monitorok | Termékkód: DJMONITOR-42 | ID: 297755

Hercules DJ DJMonitor 42

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Aktív hangszórók, amelyek a számítógéppel való munkához optimalizáltak és DJ zenei keverékeket hoznak létre. Kiváló hangot és 2 x 20 W teljesítményt kínálnak (80 W-os csúcs). Fel van szerelve egy fém-hangszóró hangszóróval, egy 4 hüvelykes mélysugárzóval és egy zárt basszus-reflex kialakítással. Beépített be / ki kapcsolóval, hangerőszabályzóval, basszussal és magas színnel, RCA audio bemenettel, aux 3,5 mm-es csatlakozóval vagy tápegységgel rendelkeznek. A monitorokat terminálblokkon keresztül csatlakoztatják. Fejhallgató kimenettel is rendelkeznek. A hangszórók 9 mm vastag MDF-ből készülnek, gyönyörű, modern kivitelben. Tartalmazza a tápkábelt és a hangszóró csatlakozó kábelét is. Az ár egy párra vonatkozik. Frekvencia-válasz: 60 Hz - 20 kHz, Méretek: 220 x 185 x 155 mm / darab, Súly: 2,4 kg / 2,2 kg, Szín: fekete

Tulajdonságok és jellegzetességek

Szín

Fekete

Gyártás helye

Kína

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Hercules DJ DJMonitor 42 , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 49,00€ felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Hercules DJ DJMonitor 42
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás