Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

JBL

JBL LSR305P MKII Stand SET

4,85
A tartozékokkal ellátott kedvezményes szettet úgy tervezték, hogy minden termék tökéletes harmóniát alkosson egymással. A szett megvásárlásával pénzt is megtakaríthatsz, mivel az egyes termékek különálló megvásárlása magasabb végösszeget...
Készleten 4 db
Ma elküldjük ,
2024-06-19
2-utas stúdió monitorok JBL LSR305P MKII Stand SET

JBL LSR305P MKII Stand SET

136 660 Ft

Termékkód: LSR305P-230-MKII-SET2 | ID: 386446

Extra öröm napjai – akár 3800 Ft kedvezményt kap

Használjon kedvezményes kupont a vásárlás során, és spóroljon.
A HAPPY10 kóddal akár 3800 Ft kedvezményt kapsz minden 115000 Ft feletti vásárlás után.

JBL LSR305P MKII Stand SET

A tartozékokkal ellátott kedvezményes szettet úgy tervezték, hogy minden termék tökéletes harmóniát alkosson egymással. A szett megvásárlásával pénzt is megtakaríthatsz, mivel az egyes termékek különálló megvásárlása magasabb végösszeget eredményez. A szett fő képe szemléltető jellegű.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus


Funkció

LF hangszóró típusa

Végfok mélynyomókhoz

41W

HF hangszóró típusa

HF meghajtó teljesítményerősítője

41W

EQ


Tulajdonságok

Frekvenciatartomány

Mélysugárzó

5"

Magassugárzó

1"

Teljesítmény

Basszus reflex rendszer

Keresztező frekvencia (kHz)

Szín


Bemenetek és kimenetek

Akusztika

Maximális hangnyomás -SPL (dB)

108

Erősítés konfigurációja

Teljesítmény RMS (Watt)

82

Teljesítmény RMS

Maximális hangnyomás (SPL)


Csomagolás

Csomag tartalma

Kézi, Töltőkábel, Hangszórók, Állvány

Felajánlott konfiguráció


Töltés

Teljesítmény (Watt)

30

Tápegység

Adapter


Tartozékok

Hálózati adapter mellékelve

Igen


Ország

Gyártás országa

Kína


Ajánlott kiegészítők

Vásárold meg a JBL LSR305P MKII terméket egy másik előnyös készletben.

Jutányos árú SZETT tartozékokkal. Utóbbiakra, fogyótermékekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. Ha máris választ belőlük, sok pénzt és időt takaríthat meg a jövőben. Ráadásul biztosra veheti, hogy az adott kellékek, tartozékok megfelelőek a szettbéli termék.

Elérhető szettek:

Teljes értékelés 43 felhasználói vélemények:

4,85

Péter B.

Általános benyomás

Dátum
2022.02.08.
Értékelt változat

tökéletes

Péter B.

Általános benyomás

Dátum
2022.02.08.
Értékelt változat

tökéletes

János B.

Általános benyomás

Dátum
2020.09.30.
Értékelt változat

Ebben az árkategóriában és méretben szerintem mindenképpen a jobbak közé tartozik. Mély sugárzóval kiegészítve kifejezetten kellemes a hangja, de magában is megállja a helyét ha nincs szükség komoly mély hangokra. Van egy hallható susogása, ami csendes környezetben kissé zavaró, viszont lehallgatás közben egyáltalán nem észrevehető. Ha egy ideig nem kap jelet akkor készenléti (néma) üzemmódba kapcsol, szóval ez egy kicsit segít a problémán. Nekem a zongoralakk előlap nem tetszik, mert nagyon kényes, de egyébként jól néz ki (addig, amíg nem nyúl hozzá az ember). Piros pont amiért a hangerő szabályzó potméter fokozatokban állítható, így könnyebb egyforma pozícióba állítani.

Zoltán V.

Általános benyomás

Dátum
2019.11.27.
Értékelt változat

A hangja várhatóan jónak tűnik, még természetesen tesztelgetem, nem fogok 2-3 hét után véleményt mondani róla. A kidolgozás minősége viszont hagy maga után kívánni valót, az egyik woofer-én valami 2-3 mm-es, leszedhetetlen ragasztó nyom van a másikon csak valami apró pöttyök a közepe felé, - a zongoralakk fekete előlapot meg törölheted a legfinomabb ronggyal, akkor is azonnal rajta a mikrokarc (természetesen ez csak erős fényben látszik), de ez van, leírom.

György K.

Általános benyomás

Dátum
2019.09.04.
Értékelt változat

Érdekes hangsugárzó. Lineáris, gyors, eszköztelen, méretéhez képest meglepően széles sávú. Kb. 3-4 hét kell, amire elnyeri a végleges hangját. A két hangszóró közötti átmenet észrevehetetlen. A fázisátvitele állított pozícióra van optimalizálva. Tapasztalataim szerint nagyon fontos a megfelelő hallgatási pozíció, ha a fülünk a LED-ek vonalában van, akkor a legjobb a sztereója, teljesen leválik a dobozokról. Megfelelő minőségű felvételek esetén még mélységi megjelenítésre is képes. Igényli a helyet a háta mögött, nem célszerű rátolni a falra. Kevés hibája van. A D-osztályú végfokok miatt magasabb a nyugalmi zajszintje, mint néhány lineáris erősítésű társának. Nem képes nagy hangnyomás előállítására. A teljesítmény határain belül viszont utolérhetetlen. Megéri az árát.