Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED

PAR reflektorok | Termékkód: BLACKPAR30X3W | ID: 335419

Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED

12 900 Ft

Központi készleten 5 db
Ingyenes kiszállítás 30 000 Ft felett
42 pont
HOLNAP elküldjük

Kiszállítjuk 2020.08.19.-ig

Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

LED par parciás effektus a Light4Me-től. A Black Par 30X3W RGBA-UV spotlámpás hatás, könnyű kezelhetőséggel és kedvező árkategóriával. A készülék 30 x 3 W-os LED-kel van felszerelve - piros, zöld, kék, narancs és UV-fény. A fény a színváltás, a szín tompítása, az automatikus mód, a hangvezérlés, a statikus színek és a villogás hatását hozza létre.

A világosság lehetővé teszi az elhelyezést sima felületen és a gerendakon történő elhelyezést az univerzális rögzítőkonzolnak köszönhetően. DMX protokollal működik, beleértve a master / slave kapcsolatot. A Light ideális klubokhoz, DJ-khez, kisebb diszkókhoz és hasonlókhoz.

További leírás még nem elérhető az Ön nyelvén. Addig is lehet, hogy segít az angol leírás.
  • Power supply: AC100~240V, 50/60Hz
  • Power consumption: 90 W
  • Light source: 30x3W LED RGBA-UV (5in1)
  • Fuse: 3A
  • Work modes: Auto, Sound, Master/Slave, DMX512
  • Dimensions: 195 x 220 x 100 mm
  • Weight: 0,5 kg
  • Colour: Black

Teljes értékelés 1 felhasználói vélemény:

4,50

Ismeri a Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED , használja?

Gergely D.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2020.01.14.

Kialakítás minősége: azért négy csillag, mert egy műanyag doboznak nem adok öt csillagot, de mivel volt már a kezemben más kínai gyártmány, ezért azt tudom mondani, hogy ahhoz képest bőven korrekt, árához képest meglepően igényes. Ventilátorhang van, nem túl zavaró. Gombok, kijelző is korrektebb, mint a többi kínai "ocó" áru. Tulajdonságok: NEM 90 WATT a felvett teljesítménye!!! Nem felel meg a specifikációnak... 47-50 watt... egy másiké 44-45 watt... Mértem... Ezért nem az öt csillag, ha megfelelő teljesítmény lenne ráírva, megadnám. Minőségi termékeknél tapasztalataim szerint 10-20%-kal szokott csak kevesebb lenni, itt ez sokkal több! Ezt sosem értem, hogy miért nem lehet ráírni a valósat... Viszont szépek a színek és elég fényes. Van az a határ, amikor azt mondom, hogy visszaküldöm, mert nem tudja azt, amit ígér, de ezt nem. Meglepetés távirányító is van hozzá (ráadás meglepetésként elemmel!), tudni kell, hogy szemből érdemes próbálgatni, néhány méterig néztem, úgy még fogja. Táv hasznos, ha nem vezérlőre van kötve, könnyebb kezelni így. Egyelőre ennyi, DMX vezérlőre még nem kötöttem rá. Ár/érték arány: ezért az árért ez a fényesség, minőség és kialakítás minősége teljesen korrekt! Sajnos lengyelül nem tudok, ezért a "használati útmutatója" (Instrukcja obslugi) számomra használhatatlan, mondjuk a DMX csatornakiosztást google fordítóval megnéztem... Nem lenne rossz legalább egy angol nyelvű... Összbenyomás: összességében féltem, hogy mit fogok kapni, de kellemesen csalódtam. Hamarabb veszek még ilyet, mint rendelek "ocó"-t külföldről, ami - szintén tapasztalat - a negyedét tudja teljesítményben, mint ami rá van írva és valós garancia sincs hozzá. Összességében elégedett vagyok. Rendeltem még kettőt, amíg csak ennyibe kerül... ;)

© 2004-2020 Muziker | Light4Me Black Par 30X3W RGBa-UV LED
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás