Sequenz SonicBar

Billentyűerősítők | Termékkód: SONICBAR | ID: 299554

Sequenz SonicBar

Sztereó rendszer billentyűs hangszerek hangosításához, mely 50 W teljesítményű erősítővel és 4 x 3,1" full-range hangszórókkal felszerelt. Klasszikus padlómonitorként, asztali hangszóróként, vagy Sequenz állványon (különálló termék) elhelyezve használható. A SonicBar két darab, L + R sztereó kimenettel (6,3 mm jack) rendelkezik, melyek két darab billentyűs eszköz csatlakoztatását teszik lehetővé. A 6,3 mm-es jack csatlakozóval ellátott kimenet lehetővé teszi a csatlakozást külső PA rendszerhez. A SonicBar Volume és Tone irányítóelemeket tartalmaz az első panelen, valamint 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott AUX bemenetet és 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fejhallgatókimenetet is. A Sequenz Standard Series billentyűs hangszerekhez készült állvánnyal együtt használva a hangszórók magassága, helyzete és dőlésszöge is állítható. Ez optimális individuális testreszabást tesz lehetővé. Emellett a rendszer alkalmas házimozirendszerek hangosítására is. A kiszerelés töltőt, töltőkábelt és szereléket is tartalmaz, csavarokkal együtt.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Gyártás helye

Malaysia

Bemenet 1: L + R csatorna 6,3 mm-es jack csatlakozóval - unbalanced. Bemenet 2: L + R csatlakozó 6,3 mm jack csatlakozóval - unbalanced. AUX bemenet: 3,5 mm sztereó jack. Throughput: L + R csatorna 6,3 mm jack csatlakozóval - unbalanced. Fejhallgató kimenet: 3,5 mm sztereó jack. Irányítóelemek: Power, Volume, Bass, Treble. Erősítő kimeneti teljesítmén: 25 W + 25 W maximum @ 8 Ohm (50 W teljes teljesítmény). Hangszórók: 4 x 3,1" szélessávú hangszórók. Töltés: 24 VDC töltő. Méretei: 90 x 15 x 10 cm. Tömege: 5,7 kg. Szín: Black

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Sequenz SonicBar , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 20000Ft felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | Sequenz SonicBar
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás