Arturia Minibrute 2 Travel SET

Szintetizátorok | Termékkód: MINIBRUTE-2-SET | ID: 312893

Arturia Minibrute 2 Travel SET

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A KÉSZÜLÉK FŐ KÉPE ÁLLAPOT! - Állítsa több darabot kedvezményes áron. Előbb vagy utóbb szüksége lesz rájuk. Ha azonnal kiválasztja őket, pénzt és időt takaríthat meg. Nem kell később foglalkoznia vele.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Billentyűk száma

25

Billentyűzet típusa

Touch Sensitive with Aftertouch

Polifónia

1

Bemenet

CV, MIDI IN

Kimenetek

1x Jack 6,3mm TRS, 1x Headpone Jack 6,3mm TRS

Szekvenszer

Igen

USB MIDI

Igen

USB to Device

Nem

Opcionálisan elemről is üzemeltethető

Nem

USB to Host

Igen

Billentyűk mérete

Standard

Hálózati adapter mellékelve

Igen

Gyártás országa

Kína

Termékek a szettben

1 x

Arturia Minibrute 2

Arturia Minibrute 2

Analóg szintetizátor, MiniBrute széria, két oszcillátorral és Patchbay panellal a részletes analóg hangszintézishez. A készülék egy elegáns és tartós házban van elhelyezve, amely ötvözi a fém és fa elemeket. Az elülső panel VCO 1 és VCO2 oszcillátorvezérléssel van ellátva, amely alatt tolópontméterek vannak elhelyezve az oszcillátorok keveréséhez. Többmódú Steiner-Parker szűrő és négyfokozatú borítékszűrő. A Minibrute 2 új funkciója a Patchbay panel, amely lehetővé teszi több belső szintetizátor modul manuális csatlakoztatását, amely nagymértékben befolyásolja a paramétereket és a hangot. Beépített arpeggiator és szekvencer, két LFO, amely szinkronizálható a szekvencerrel, Brute Factor áramkör és 25 dinamikus billentyű. A csomag tartalmaz továbbá 8 összekötő kábelt. Méretek: 484 x 336 x 58mm, súly: 4.8kg.

1 x

Arturia RackBrute 6U

Arturia RackBrute 6U

Professzionális rack állvány az Eurorack típusú szintetizátorokhoz és modulokhoz. Az állvány 6U (176HP) méretű helyet biztosít, és gondoskodik a modulok gondmentes tápellátásáról. Elegáns fa konstrukció, professzionális tápellátás rendszer, amely + 12V / -12V / + 5V-ig terjedő tartományban használható. A rackállvány szilárd függőleges tartást is biztosít a fém tartónak köszönhetően, amely csúszásgátló lábakkal van felszerelve. Méretek: 484 x 300 x 83 mm, tömeg: 3,76 kg.

1 x

Arturia Rackbrute Travel Bag

Arturia Rackbrute Travel Bag

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Szállítási táska. RackBrute és MiniBrute szintetizátorokhoz tervezve 2. Kiváló minőségű kárpitozott belső tér. Külső adapter tasak és kis vezérlők. A könnyű heveder a vállak és a RackBrute fogantyú számára. Méretek: 55,9 x 27,9 x 35,6 cm. Súly: 2,27 kg.

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a Arturia Minibrute 2 Travel SET , használja?

© 2004-2020 Muziker | Arturia Minibrute 2 Travel SET
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás