Yamaha P-125B

Színpadi zongorák | Termékkód: P-125B | ID: 270028

Yamaha P-125B

199 900 Ft

Megrendelve > 20 db, a beérkezés kiderítés alatt
Ingyenes szállítás
683 pont

Beszerzés vásárlói kérésre

Elérhetőség lekérése

199 900 Ft

Chodov Praha - 1 db
Aupark Košice - 1 db
Digital Park Bratislava - 0 db
Bory Mall Bratislava - 0 db
N. Karolína Ostrava - 0 db
Aupark Hradec Králové - 0 db
Nisa Liberec - 0 db
Olympia Plzeň - 0 db
Anděl Park Praha - 0 db
Aupark Žilina - 0 db

Leárazott szettek
ezzel a termékkel

Yamaha P-125B
Yamaha L-125B
Yamaha LP-1B

Yamaha P-125B

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Yamaha P-125 egy kompakt digitális zongora, amely hihetetlen zongora teljesítményt és felhasználóbarát minimalista designt ötvöz. Könnyen hordozható és rendkívül hozzáférhető, ez az eszköz lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a zongorázás örömét az Ön feltételei szerint. Az elődjének nagy sikerére építve a P-125 még több funkcióval rendelkezik, hogy segítsen a zenével való növekedésben. A Yamaha zongoráiból elvárt dinamikus, kiváló minőségű hangzást és természetes zongoramegjelenést eredményez, miközben a karcsú és karcsú lábnyomot tartja. A P-125 szerény konstrukciója a felhasználók hozzáférhetõségével jött létre. A P-125 minden elemének célja, hogy a lehető legegyszerűbb és legkönnyebben megközelíthető legyen, hogy segítsen a játékosnak a játékra koncentrálni. A folyamatos felülete minimális fényvisszaverése és az alatta lévõ hangszóró-kialakítás mindegyike együtt dolgozik egy gyönyörû és elegáns kivitelben. A Yamaha egyedülálló Pure CF Sound Engine több mint egy évszázados akusztikus zongora készítés eredménye, a legkorszerűbb technológiával és szakértelemmel kombinálva. A Yamaha az iparág vezetője a digitális zongora-technikában, és ezt hallja a Pure CF motorral működő digitális zongorák hangján. A P-125 a híres Yamaha CFIIIS 9 'koncert zongora hangját tartalmazza, és hűen reprodukálható, így hihetetlen dinamikát és kifejező képességet biztosít a Yamaha nevéhez méltó Pure CF digitális zongoráknak. A GHS fokozatú 88 billentyűs zongora billentyűzet súlyosabb tapintást biztosít az alsó végénél és könnyebb érintéssel a csúcsminőségben, és hasonló az akusztikus zongorához. A továbbfejlesztett kétirányú hangsugárzó rendszer mindkét irányban felfelé és lefelé irányulóan kiterjedt zongora hangot eredményez. Ez lehetővé teszi a lejátszó számára, hogy gazdag hangterületet élvezzen, mintha akusztikus zongora előtt ülne. Az új "EQ tábla" funkció lehetővé teszi a játékos számára az optimális akusztika fenntartását, így ha kemény, lapos felületen játszik, akkor a lehető legjobb hangzást kaphatja. Befejezés: Fekete.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Billentyűk száma

88

Billentyűzet típusa

Billentyűzet technológia

Hangok száma

24

Polifónia

192

Bemenet

Kíséret

Nem

Szín

Szín a gyártó szerint

Black

USB MIDI

USB to Device

Nem

USB to Host

Hálózati adapter mellékelve

Igen

Csomag tartalma

Gyártás országa

Kína

Vásároljon Yamaha P-125B jutányosan szettet.

Jutányos árú SZETT tartozékokkal. Utóbbiakra, fogyótermékekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. Ha máris választ belőlük, sok pénzt és időt takaríthat meg a jövőben. Ráadásul biztosra veheti, hogy az adott kellékek, tartozékok megfelelőek a szettbéli hangszerhez.

Teljes értékelés 2 felhasználói vélemények:

5

Ismeri a Yamaha P-125B , használja?

Róbert K.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.07.01.

Daniel Z.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2019.11.30.

Skvelé klávesy, Poměr cena výkon pro mě nemá konkurenci. Dlouho jsem vybíral a vsadil jsem na kvalitu. Měl jsem starší model se kterým jsem byl spokojený, kromě hlasitosti výstupu (do sluchátek nebo reproduktorů). Tento model problém vyřešil a výstup je dostatečně silný. Jinak oceňuji autentický zvuk piana a citlivost kláves.

© 2004-2020 Muziker | Yamaha P-125B
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás