roland competition
Roland TD-1DMK

Roland TD-1DMK

AJÁNDÉK SB-B10 TOK

Vásárold meg a Roland TD-1DMK-t és szerezz egy praktikus, robusztus tokot 6.390 Ft értékben, mely 12 pár dobverő tárolására alkalmas.

Roland TD-17

Roland TD-17 sorozat

AJÁNDÉK SB-G10 TOK

Vásárolj egy terméket a Roland TD-17 sorozatból és szerezz egy 14.900 Ft értékű fényűző tokot, mely 12 pár dobverő tárolására alkalmas.

Roland TR-08

Játssz a Roland TR-08 Rhythm Composer-ért

Vásárolj egy Roland V-Drums terméket a TD-17, TD-25 vagy a TD-50 sorozatból 2019.3.31-ig, és játssz minden idők leghíresebb dobgépének modern változatásért - ami nem más, mint a TR-08 Rhythm Composer.


Roland V-Drums TD-1DMK

Itt kezdődik a dobos pályafutásod

drum set
Ha mindig is dobolásról álmodtál, a Roland TD 1DMK egy ideális eszköz, amely segít a tehetséged fejlesztésében. Ez a kompakt szett teljes értékű dobolási élményt nyújt számodra. A szabadalmazott dupla Roland paddal olyan érzést és hangzást érhetsz el, mint az akusztikus dobokon, de persze zaj nélkül. Játszhatsz fejhallgatóval, hogy ne zavard a családot, vagy a szomszédokat - enek a funkciónak éjjeli gyakorlás során is nagy hasznát veszed.
A beépített gyakorlófunkciónak és a Melodics szoftverhez való hozzáférésnek köszönhetően meglepődsz majd, mennyire gyorsan tanulsz.

Vásárold meg a Roland TD 1DMK-t és szerezz egy praktikus, robusztus tokot 6.390 Ft értékben, mely 12 pár dobverő tárolására alkalmas.

Vásárolj egy Roland TD 1DMK-t

Roland V-Drums TD-18 sorozat

Légy jobb dobos sokkal rövidebb idő alatt

Ha komolyan gondolod a dobolást, olyan szettre van szükséged, amely megfelel a céljaidnak. A V-Drums TD-17 sorozat lehetővé teszi a technikád javítását a gyakorló funkció segítségével, mely előre visz. A TD-50 hangmotor kombinációja az új padokkal egy - az ár szempontjából sokkal elérhetőbb elektromos dobszetthez vezet, mely hihetetlenül közel áll az akusztikus dobokhoz - pontosan visszaadja a fizikai mozgást, a tartás koordinációját és a kezek és lábak irányítását, mely mindegyik dobos számára nélkülözhetetlen.
A beépített gyakorlófunkciók figyelik a technikádat, mérik a haladásod és javítják a motivációdat. Jobb dobossá válni kemény munka, de a TD-17 segít benne.
drum set

Vásárolj egy terméket a Roland TD-17 sorozatból, és szerezz egy fényűző tokot 14.900 Ft értékben, mely 12 pár dobverő tárolására alkalmas.

Válassz a TD-17 sorozatból

Nyereményjáték


Játssz a TR-08 Rhythm Composer-ért

roland tr-08
A Roland V-Drums a legkedveltebb elektromos dobszett a magas minőségének, nagyszerű hangzásának és realisztikus játékélményének köszönhetően. Most lehetőséged nyílik megnyerni egy TR-08-ast, mely minden idők leghíresebb dobgépének modern változata.
Hogyan?

Vásárolj a Muziker Webáruházban Roland V-Drums terméket a TD-17, TD-25 vagy a TD-50 sorozatból 2019.3.31-ig.

Az online megrendelés leadásánál add meg a verseny kódját - "roland" - a megjegyzés mezőbe.

Várj a verseny eredményhirdetésére.

A nyertessel legfeljebb 3 napon belül felvesszük a kapcsolatot e-mail útján.

Vásárolj V-Drums-ot és nyerj
roland tr-08

Roland TR-08 Rhythm Composer - a legenda következő generációja

A TR-08 a legendás TR-808 aprólékos és valósághű másolata. Úgy ismerjük, mint minden idők leghíresebb és legnagyobb hatású dobgépét. A hangtechnikában történt monumentális előrelépés ellenére is a 808 nagyon nagy hatással van a zeneiparra és irányzatokat határoz meg. Világszerte rengeteg zenészt és producert tesz boldoggá. A legtiszteletreméltóbb és legkeresettebb hangszerek közé tartozik a zenetörténelemben. A TR-08 az eredeti TR-808 külsejével, hangzásával és karakterével rendelkezik - hihetetlen pontosságával együtt - mindez a kis formátumú Roland Boutique testben. Ez a hangszer a részletek iránti érzék, a történelem tisztelete, a modern praktikusság és a megbízhatóság ötvözete.
A játék szabályai és feltételei
© 2004-2019 Muziker | Roland promo 2
Logo muziker
Ak chcete odoberať naše novinky a výhodné ponuky zapnite si prosím notifikcácie
Bekapcsolás