V-Moda Crossfade M100 Master Matte Black

Fejhallgatók mikrofonnal | Termékkód: M-100MA-MB EXP | ID: 314678

V-Moda Crossfade M100 Master Matte Black
Központi készleten 3 db
Ingyenes szállítás
523 pont
Ma elküldjük

eddig kiszállítjuk 2020.07.16.

92 900 Ft

Anděl Park Praha - 1 db
Bory Mall Bratislava - 1 db
Digital Park Bratislava - 0 db
N. Karolína Ostrava - 0 db
Aupark Košice - 0 db
Aupark Hradec Králové - 0 db
Nisa Liberec - 0 db
Olympia Plzeň - 0 db
Chodov Praha - 0 db
Aupark Žilina - 0 db

V-Moda Crossfade M100 Master Matte Black

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A Crossfade M-100 Master a legújabb V-MODA ikonikus fejhallgató modell - Crossfade M-100. A Crossfade M-100 Master a kedvenc elődje sikerén alapul, de még nagyobb a komfortérzet, a hangminőség és a tartósság.

A Crossfade M-100 Master fejhallgató 50 mm-es meghajtókkal rendelkezik kettős membránnal és CCAW Japán tekercsel. A Japan Audio Society nagyfelbontású hangja kifinomult karakterrel rendelkezik, amely ötvözi a kiváló basszust, a csodálatos tisztaságot és a lélegzetelállító 3D hangtereket.

A SteelFlex fejpánt feszes és rendkívül tartós. A szabadalmaztatott CliqFold csatlakozásnak köszönhetően a Crossfade M-100 Master ideális zenei társa a hosszú utazások számára: egy kompakt Exoskeleton-ba hajtja, amely egy hátizsákhoz vagy poggyászhoz csatlakoztatható.

A nagy memóriahab füldugók hosszú élettartamban is tökéletes kényelmet biztosítanak a fejpántra és a fülekre gyakorolt nyomás enyhítésével, miközben természetesen elkülönülnek a környezeti zajtól. A 100% poliuretán vegánbőrből készült lélegző és izzadságos felsőrész szintén a fejhídon van. Ez teszi a Crossfade M-100 Master fejhallgatót hosszú és energikus teljesítményre.

Kiváló konzisztens hangminőséget biztosít a legmélyebb basszustól a legmagasabb magasságig, így élvezheti a zenei műfajokat. A továbbfejlesztett termo-polimer vezető házzal szerkezeti stabilitással rendelkezik, hogy széles választékot biztosítson a vezetők feszültségének csökkentésével és teljesítményük és megbízhatóságuk javításával.

A Crossfade M-100 Master fejhallgató a Matte Black termékben kapható, és SpeakEasy egygombos kábellel, aramidszálas és integrált professzionális mikrofonnal rendelkezik, amely tiszta és tiszta telefonhívásokat biztosít; A mellékelt kiterjesztett SharePlay audiokábel.

A leírás még nem elérhető az Ön nyelvén Addig is lehet, hogy segít az angol leírás

The Crossfade M-100 Master raises the bar in comfort, sound quality and durability for professional headphones.
Featuring dual-diaphragm 50mm drivers with Japanese CCAW coil, it delivers Hi-Res Audio and a sophisticated sound signature with an immersive 3D sound stage. The L Size memory foam ear cushions and the 100% PU vegan leather headband provide ultimate comfort and breathability while the CliqFold hinge makes the headphones extremely portable, folding into the Exoskeleton case included.

•    V-MODA award-winning signature sound (50+ Editors’ Choice Awards)
•    Built to Last – Metal build, SteelFlex™ headband + improved sweat resistance
•    Dual-diaphragm 50mm drivers with CCAW Japanese coil deliver exciting bass and unparalleled clarity (Hi-Res Audio certified by Japan Audio Society)
•    Large memory foam cushions and 100% vegan leather headband provide superior comfort for extended listening sessions
•    Folds into the impossibly small protective Exoskeleton case via the iconic CliqFold™ hinge  
•    Includes an Extended SharePlay Audio Cable and the aramid-fiber reinforced SpeakEasy 1-Button Cable with a built-in state-of-the-art microphone for crystal clear calls
•    Reengineered driver cover for improved stability and reduced stress to optimize performance
•    Dual input option to play, listen and mix as a duo
•    Compatible with V-MODA custom shields and extensive accessory range

Tulajdonságok és jellegzetességek

Mikrofonnal

Érzékenység

Impedancia

Szín a gyártó szerint

Matte Black

Gyártás országa

Kína

Teljes értékelés 1 felhasználói vélemény:

4,25

Ismeri a V-Moda Crossfade M100 Master Matte Black , használja?

Veszelka R.

Kialakítás minősége

Tulajdonságok

Ár/érték arány

Összbenyomás

Dátum
2020.03.12.

A csomagban lévő kábelekkel valahogy nem tudtam megbarátkozni: az egyik túl rövid, ráadásul a rajta lévő gombok csak egyetlen funkciót látnak el, gyakorlatilag csak lehalkító gombként használható. A hosszabb kábel az valami kegyetlenül tekeredik rá mindenre, legtöbbször a lábamra így kitépem a keverőből a jack dugaszt sok alkalommal. Rendelnem kell egy nyújtható kábelt hozzá. A fejjhallgató hangminősége kiváló, az összeszerelés minőségével sincs gond, mondhatni masszív darabról van szó. Viselése kényelmes, bár volt kényelmesebb fejhallgatóm korábban, nem nyomja a fülcimpát túlságosan órák után sem, de azért bele lehet izzadni elég könnyen. A kompakt, kemény tokban kis helyen elfér, nagyon praktikus. Aki egy strapabíró fejhallgatót szeretne mindenképp ajánlom, ám ennyiért egy kicsit többet vártam (kábelek, komfort érzet).

© 2004-2020 Muziker | V-Moda Crossfade M100 Master Matte Black
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás