AVID Pro Tools - Box

Hangszerkesztők | Termékkód: AVID200 | ID: 297482

AVID Pro Tools - Box

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Professzionális és világszerte elismert DAW-szoftver a rendkívül bonyolult intuitív környezetnek köszönhetően. Dobozos változat. Egyedülálló szoftver és hardver kombinációt kínál saját hangkártyáival és illesztőprogramjaival. Ez a gyártási audió szoftver teljes verziója. 128 hangsávot, 512 műszeres sávot, 512 MIDI műsorszámot, egyidejű felvételt biztosít max. 32 hangbemenet, automatikus késleltetési kompenzáció, Avid Artist sorozat DAW támogatása, OMF / AAX / MXP közepes platformformátumok támogatása vagy integrált effektek és virtuális eszközök. Emellett Beat Detective, Elastic Time és Pitch hangkövető eszközöket kínál, vagy kompatibilitást biztosít minden hangkártyával és audio interfészrel az ASIO és a CoreAudio vezérlőkkel. A csomag licenckártyát tartalmaz a szoftver aktuális verziójának aktiválásához és letöltéséhez. Nem tartalmaz iLok-t. Az iLok nélkül történő aktiválás az Avid Cloud-on lehetséges.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Gyártás helye

Kína

Tartozékokkal

Box

Engedély

Full Version

Teljes értékelés 0 felhasználói vélemények:

0

Ismeri a AVID Pro Tools - Box , használja?

Van egy mondás, miszerint ebben az életben semmi sincs ingyen. De ezt nem kell elhinni, mert nálunk 49,00€ felett a szállítás ingyenes..Tényleg.

Talált egy jobb árat a miénknél? Komolyan? Küldje el a hozzá tartozó linket és máris lecsökkentjük az árat.

A legjobb árakon szeretnénk kínálni a termékeinket. Tudj meg többet

Nem tudjuk, hogy létezik-e második élet, de van élet a vásárlás után. 30 napig mindenféle különös ok nélkül elállhat a vásárlástól.

Nem kérdezünk semmit, csak kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük az árát. Ön dönt. Tudj meg többet

Még a legjobb termékeknek is lehetnek hibái néha. Kellemetlen.

Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy a problémát gyorsan és szakszerűen hárítjuk el. Saját szervizzel rendelkezünk, ahol mindenki kihívásként tekint a javítandó termékekre.

Szia. Nem robot vagyok, hanem egy élő ember, és mindegyik kérdésedre választ adok - legyen szó az életről, a világűrről, vagy a termékkínálatunkról.

Írj nekem e-mailt, indíts csevegést, vagy pedig keress közvetlenül telefonon, elbeszélgetünk, és biztosan a segítségedre leszek.

Ingyenes zöldszám (H-P: 8:00 - 19:00) :
0680 109 739

Email:
elado@muziker.hu

Kapcsolat

© 2004-2019 Muziker | AVID Pro Tools - Box
Logo muziker
Ne maradjon le a fergeteges akciókról! Aktiválja az értesítéseket.
Bekapcsolás