Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Akció

Steinberg Cubase Elements 13 EDU

5
Oktatási változat! A szoftver ezen kedvezményes verziója diákok és tanárok számára készült. Csak a gyártó által meghatározott bizonyos feltételek mellett vásárolható meg. Kérjük, a termék megvásárlása előtt forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten 3 db
Elküldjük ekkor: 2024.06.24. ,
2024-06-25
22 800 Ft
24 000 Ft
- 5 %
Hangszerkesztő Steinberg Cubase Elements 13 EDU

Steinberg Cubase Elements 13 EDU

22 800 Ft
24 000 Ft
- 5 %

Termékkód: CUBASEEL13EE | ID: 1112614

Steinberg Cubase Elements 13 EDU

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

Oktatási változat! A szoftver ezen kedvezményes verziója diákok és tanárok számára készült. Csak a gyártó által meghatározott bizonyos feltételek mellett vásárolható meg. Kérjük, a termék megvásárlása előtt forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a részletekért.
Az oktatási intézmények hallgatóinak, tanulóinak és oktatóinak szánt szoftver ezen verziója a jogosultság igazolását igényli diák- vagy diákigazolvány vagy ellenőrizhető hivatalos okmány formájában.

A Cubase Elements 13 egy erőteljes és sokoldalú zenei produkciós szoftver, amely mindent kínál, amire szüksége van a professzionális hangzású felvételek készítéséhez, a komponálástól és a felvételtől a keverésig és masteringig. Ideális minden szintű zenész számára, a kezdőktől a tapasztalt profikig.

A Cubase Elements 13 újdonságai a következők:

  • VariAudio hangmagasság-korrekció: Könnyen korrigálja hangfelvételeit anélkül, hogy műtermékeket vagy természetellenes hangokat hozna létre.
  • Többsávos audioWarp és hangkvantálás: Alkalmazza a vetemítést és kvantálást több sávra egyszerre, így időt és erőfeszítést takarít meg.
  • Fejlett tömörítési munkafolyamatok: A felvételek összeállítása még soha nem volt ilyen egyszerű az új, leegyszerűsített munkafolyamatnak és a hatékony szerkesztőeszközöknek köszönhetően.
  • Retrologue, Padshop, Verve és Trip: Négy új virtuális hangszer, amelyek a hangzási lehetőségek széles skáláját kínálják, a vintage szintetizátoroktól a modern hangzásvilágig.
  • Számverziók támogatása: Számverziók: A pályaverziók támogatása lehetővé teszi, hogy különböző ötletekkel és változatokkal kísérletezzen anélkül, hogy elveszítené eredeti munkáját.

A Cubase Elements 13 tartalmazza a Cubase-től elvárható összes funkciót is, mint például:

  • Erőteljes 64 bites hangmotor: Élvezze a kristálytiszta hangminőséget projektje összetettségétől függetlenül.
  • MIDI-szerkesztő eszközök átfogó készlete: Hozzon létre és szerkesszen MIDI-sávokat könnyedén az eszközök és funkciók széles skálájával.
  • Virtuális hangszerek és effektusok széles választéka: A Cubase Elements 13 beépített hangszerek és effektusok széles választékát kínálja, így a dobozból azonnal mindent megtalál, amire szüksége van a zene létrehozásához.
  • Intuitív munkafolyamat és könnyen használható felület: A Cubase Elements 13-at úgy tervezték, hogy még a kezdők számára is könnyen használható legyen. Az intuitív munkafolyamat és a felhasználóbarát felület megkönnyíti a zenekészítés azonnali megkezdését.
  • Legyen szó kezdő zenészről vagy tapasztalt profiról, a Cubase Elements 13 a tökéletes zenei produkciós szoftver az Ön számára. Hatékony funkciók és eszközök készletét kínálja, amelyek megkönnyítik a professzionális hangzású felvételek készítését.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus

DAW


Tulajdonságok

Engedély

Rendszerkövetelmények

Win11 (64-bit), macOS Monterey, macOS Ventura, Mac Rosetta 2

Hardverkövetelmények

Intel Core i5, M1 Mac, 8 GB RAM, 75 GB HD


Ajánlott kiegészítők

Értékelés

5 / 5

Az értékelések száma alapján: 5

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0

Minden értékelés olyan ellenőrzött ügyfelektől származik, akik a múltban vásárolták tőlünk a terméket.

И

Иван И.

bg flag

Bulgária

2024.06.08.

Értékelt változat

M

Milan K.

sk flag

Szlovákia

2024.05.12.

Értékelt változat

Klasika, nikdy nesklame. Fantasticky software.

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.
M

Marián J.

sk flag

Szlovákia

2024.03.18.

Értékelt változat

OK!

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.
M

Milan L.

sk flag

Szlovákia

2024.03.06.

Értékelt változat

M

Milan V.

hr flag

Horvátország

2024.01.06.

Értékelt változat