Válaszd ki a küldemény kiszállítási országát

Steinberg Cubase Pro 13

4
A hollywoodi kasszasiker filmzeneszerzőktől és a Billboard Hot 100 producereitől a lelkes kezdőkig a Cubase-ben megbízik a zenei produkciós világ. A Cubase a legmodernebb eszközök széles skáláját kínálja a zenészeknek a zene zökkenőmentes...
Extra gifts
A vásárlás mellé ingyenes ajándékot kapsz
Készleten > 20 db
Ma elküldjük ,
2024-06-21
150 100 Ft
Hangszerkesztő Steinberg Cubase Pro 13

Steinberg Cubase Pro 13

150 100 Ft

Termékkód: CUBASEPRO13 | ID: 1107758

Steinberg Cubase Pro 13

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:

A hollywoodi kasszasiker filmzeneszerzőktől és a Billboard Hot 100 producereitől a lelkes kezdőkig a Cubase-ben megbízik a zenei produkciós világ.

A Cubase a legmodernebb eszközök széles skáláját kínálja a zenészeknek a zene zökkenőmentes komponálásához, rögzítéséhez, szerkesztéséhez és mastereléséhez.

A Cubase kellően rugalmas ahhoz, hogy bármilyen műfajhoz alkalmazkodjon, az elektronikus ütemektől a zenekari feldolgozásokig, és minden stílusú művész kreatív igényeit kielégíti.

A kiváló minőségű VST hangszerek, beépülő modulok és hangok gazdag választékával a Cubase lehetővé teszi, hogy remekműveket készítsen rögtön a dobozból.

Hozzon létre professzionális mixeket a MixConsole Cubase segítségével, amely testreszabható csatornasávokat és fejlett útválasztási lehetőségeket kínál az egyszerű és optimalizált vezérlés érdekében.

Cubase Pro 13
A teljes digitális audio munkaállomás, amelyben sok hollywoodi kasszasiker dalszerző és Billboard Hot 100 producer bízik világszerte.

A legfontosabb információk

 • Professzionális munkafolyamatok komponáláshoz, felvételhez, keveréshez és szerkesztéshez
 • Dolby Atmos támogatás
 • Speciális MIDI szerkesztés
 • Control Room megfigyelő környezet
 • Professzionális bővítmények készlete, beleértve a spektrális összehasonlító hangszínszabályzót

Hírek a Cubase-ben 13

 • Számverziós rendszer: Ez az új rendszer lehetővé teszi egy dal különböző verzióinak létrehozását és kezelését, megkönnyítve a különböző ötletekkel való kísérletezést és a változtatások visszavonását.
 • Továbbfejlesztett AudioWarp és Audio Quantize: Az új AudioWarp és Audio Quantize rendszer megkönnyíti a hangfelvételek időzítési és hangmagasság-hibáinak kijavítását.
 • Fejlett tömörítési munkafolyamatok: A Cubase 13 mostantól fejlett tömörítési munkafolyamatokat is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a tökéletes vokális és hangszeres felvételek készítését.
 • Retrologue analóg szintetizátor: A Cubase 13 tartalmazza az új Retrologue analóg szintetizátort, amely a klasszikus analóg szintetizátor hű emulációja.
 • Granular Synthesizer Padshop: A Cubase 13 tartalmazza az új Granular Synthesizer Padshopot, amely egy hatékony eszköz hangképek és textúrák létrehozásához.
 • Verve Spectral Synthesizer: A Cubase 13 tartalmazza az új Verve Spectral szintetizátort, amely egy egyedülálló szintetizátor, amellyel sokféle hangot hozhat létre.
 • Trip Multiband szintetizátor: A Cubase 13 tartalmazza az új Trip Multiband szintetizátort, amely lehetővé teszi a hangok különböző frekvenciasávjainak önálló feldolgozását.

Tulajdonságok és jellegzetességek

Felhasználás

Típus

DAW


Tulajdonságok

Engedély

Rendszerkövetelmények

Win11 (64-bit), macOS Monterey, macOS Ventura, Mac Rosetta 2

Hardverkövetelmények

Intel Core i5, M1 Mac, 8 GB RAM, 75 GB HD


Ajánlott kiegészítők

Értékelés

4 / 5

Az értékelések száma alapján: 4

5 3
4 0
3 0
2 0
1 1

Minden értékelés olyan ellenőrzött ügyfelektől származik, akik a múltban vásárolták tőlünk a terméket.

M

Miroslav S.

sk flag

Szlovákia

2024.05.25.

J

János F.

hu flag

Magyarország

2024.05.15.

Tökéletes zenei környezet.

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.
S

Stanislav F.

sk flag

Szlovákia

2024.04.29.

i

irena s.

cz flag

Csehország

2024.04.17.

K objedvce nic špatní, zboží dorazilo v pořádku, jenom že je problém s software DAW Cubase 13 pro to prostě ne funguje jak by mělo ne nahrává kazí všechno. Chtěla jsem to vyšší úroveň, mame FL Studio funguje v pořádku take Studio One 5. Cubase a Steiberg to podvodní kolik je stížnosti na internetu s touto verze 13. Přišla jsem o 10 000 Kč to opravdu ne funguje, hnusný software.

Automatikusan lefordítva

Ezt az értékelést nem lehet lefordítani.